Beeld: Nanne Meulendijks

Vakbondscontributie, profiteer en vraag geld terug

Alle werkende AOb-leden hebben een formulier ontvangen waarmee ze een deel van de vakbondscontributie terug kunnen vragen bij hun werkgever. Profiteer ook, want je krijgt maximaal de helft van de contributie terug.

De mail met het formulier is verzonden naar het mailadres dat bij de AOb bekend is. Heb je nog niets ontvangen? Kijk dan in je map ongewenste berichten, neem contact op met onze medewerkers via : 030 – 298 95 99 of stuur een mail (vermeld wel je lidmaatschapsnummer). Onze medewerkers kunnen je verder helpen als de mail met de brief niet goed is aangekomen. Heb je je aangemeld op MijnAOb, dan is het formulier hier ook aan te vragen via Mijn Gegevens.

Profiteer!

Alle leden kunnen profiteren van de fiscale voordeelregeling. Onderteken het formulier en lever het voor 1 november in bij je werkgever. Deze regeling houdt in dat je jaarlijks een deel van je betaalde vakbondscontributie terug krijg. Afhankelijk van je salaris ligt de teruggaaf tussen 30 en 50 procent. Dit bedrag komt tegelijk met de eindejaarsuitkering op je rekening.

Download de app en blijf op de hoogte!

Meer nieuws