Een account voor MijnAOb

MijnAOb is jouw persoonlijke omgeving bij de AOb. Je registreert je met het e-mailadres dat bekend is bij de AOb. Zo hoef je jouw lidnummer niet uit je hoofd te kennen.

Als je een account aanmaakt kun je al jouw gegevens inzien en wijzigen. Ook schrijf je je gemakkelijk in voor bijeenkomsten en nieuwsbrieven en je stelt er eenvoudig een vraag aan het Informatie en Advies centrum (IAC). Vanaf oktober 2021 kun je er ook jouw vakbondscontributiebrief opvragen.

Registreer je voor MijnAOb

Als het registreren niet lukt, bekijk hier de handleiding.

Gebruik het juiste e-mailadres

Mocht het aanmaken van een account niet lukken of zie je jouw gegevens niet in het account, dan heb je een account aangemaakt met een e-mailadres dat niet bekend is bij ons. Om jouw lidmaatschap aan je account te kunnen koppelen is het belangrijk dat je je registreert met het e-mailadres waarmee je in ons systeem staat. Weet je niet met welk e-mailadres je bekend bent bij de AOb of lukt het registreren niet? Neem dan contact op met het IAC. Hieronder vind je ook een aantal handige handleidingen en meer informatie over het registreren voor MijnAOb.