AOb-app is live, zet ‘m gelijk op je telefoon

De AOb-app is live. Vanaf vandaag kunnen alle leden de app downloaden en op hun telefoon zetten. Download de app gelijk en ontvang op jou afgestemd nieuws, voor jou toffe evenementen of stel gemakkelijk een vraag aan onze medewerkers.

Download de app in de Appstore of Google Playstore. Binnen een handomdraai staat de app op je telefoon en kun je op een laagdrempelige manier met de bond in contact komen.

Zo kun je handig zelf contactgegevens aanpassen als je op een andere school gaat werken of verhuist. Ook kun je persoonlijke thema’s instellen zodat je alleen het nieuws uit jouw onderwijssector ontvangt en de evenementenagenda ziet met voor jou interessante activiteiten van de AOb. Via de app kun je jezelf daar ook gelijk voor opgeven. Handig is ook dat je makkelijk via de telefoon een vraag, bijvoorbeeld over de cao, aan onze medewerkers kan stellen.

App voor leden

De app is bedoeld voor AOb-leden. Zij kunnen zich eenmalig makkelijk aanmelden door de inloggegevens te gebruiken van het MijnAOb-account. Er komen dus geen nieuwe inloggegevens bij om te onthouden.

Op deze manier hoopt de AOb op een zo makkelijk mogelijke manier in contact te komen met leden. Door de coronacrisis is de online communicatie flink toegenomen en in een versnelling gekomen. De AOb blijft de app verbeteren en updaten.

Meer nieuws