Arthur Elzinga en Kitty Jong zijn de kandidaten voor het FNV-voorzitterschap
Arthur Elzinga en Kitty Jong zijn de kandidaten voor het FNV-voorzitterschap

Beeld: FNV

Stem op de nieuwe FNV-voorzitter

Wie moet er aan het roer van de FNV staan? Dat bepaal jij! Alle FNV-leden, dus ook die van de AOb, mogen van 4 februari tot en met 9 maart hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat.

Op 4 februari 2021 ontvangen alle leden van de FNV een stembrief en/of mail met daarin een unieke stemcode. Met deze code kun jij aangeven wie volgens jou het nieuwe boegbeeld van de FNV moet worden. Stemmen is heel eenvoudig en kan vanaf 4 februari (12.00 uur) tot en met 9 maart (11.00 uur). Het nieuw verkozen ledenparlement maakt op 10 maart bekend wie de nieuwe voorzitter wordt.

Kandidaten

Arthur Elzinga (51) en Kitty Jong (56) stellen zich verkiesbaar. Op de website van de FNV kom je meer over de motivatie van deze kandidaten te weten en waar zij zich voor willen inzetten als nieuwe voorzitter. Volg ook op 3 februari van 19.30 tot 20.30 uur het online verkiezingsdebat om te bepalen wie jou stem krijgt.

 

 

Meer nieuws

Battle for brains

Internationalisering is een manier geworden om opleidingen in stand te houden. Tegelijkertijd delven Nederlandse studenten bij sommige studies het onderspit. Ondertussen draait de belastingbetaler voor... LEES VERDER