Kom naar de publieke tribune of volg live de live-uitzending!
Kom naar de publieke tribune of volg live de live-uitzending!

Beeld: Pixabay

Staken: wat kun je zelf doen?

Streep in je agenda je werk door op woensdag 6 november en vraag je collega’s om hetzelfde te doen. Kom die dag naar de Tweede Kamer, waar de Onderwijsbegroting wordt behandeld. Je bent welkom op de publieke tribune (actiepetjes, sjaals en bijvoorbeeld spandoeken zijn daar niet toegestaan!).

Je kunt ook de livestream van de begroting komen volgen via een speciale uitzending in onze actiezaal in de buurt van de Tweede Kamer. Het wordt een uitzending met prominente gasten, oud-bewindsleden en betrokkenen – een uitzending voor en door mensen met een hart voor onderwijs.

Woon je ver van Den Haag? Organiseer dan een woonkamer- of schoolbijeenkomst om de uitzending te volgen met collega’s en ouders. Laat tijdens de uitzending via sociale media weten wat jij over de discussie over de onderwijsbegroting in Den Haag vindt!

Meer nieuws volgt op de site en per nieuwsbrief, en je krijgt een officiële stakingsoproep in de bus. Alle vragen en antwoorden over staken vind je hier. Laat op woensdag 6 november je stem horen in Den Haag!

Meer nieuws

Leraar worden? Duik in het vak

Tijdens ‘Expeditie leerkracht’ ontdekken docenten-in-spe snel of het vak van leerkracht iets voor ze is. De eerste dag oefenen ze in het Technolab van de... LEES VERDER