Beeld: algemene onderwijsbond/bvmbo

Nomineer jouw mbo-onderwijsteam van het jaar

Ken jij een team dat een bijzondere prestatie leverde, een innovatieve oplossing bedacht of iets bijzonders ontwikkelde waardoor de onderwijskwaliteit is verbeterd? Nomineer dan voor 13 februari 2022 een onderwijsteam uit het mbo.

Voor de derde keer wordt op 16 mei de prijs voor het onderwijsteam van het jaar uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van de AOb en van de BVMBO.

Wie draag jij voor?

Ken jij een team dat iets speciaals heeft gedaan? Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van BPV-organisatie, taal en rekenen, examinering, een samenwerking met het bedrijfsleven of studieloopbaanbegeleiding. Nomineer het team dan. Iedereen -docenten, studiebegeleiders, ouders, teams, teamleiders en bedrijven- die te maken heeft met het mbo kan een team voordragen. Vul dit formulier in. 

Jury

De aangemelde onderwijsteams krijgen de opdracht om hun bijzondere prestatie schriftelijk of per vlog toe te lichten. Een beroepsjury van docenten selecteert vervolgens de 10 meest opvallende inzendingen. Deze 10 teams krijgen de kans om door middel van een openbare pitch in maximaal een kwartier te laten zien waar zij trots op zijn.
Op basis van deze pitch zal een jury bestaande uit een docent, een student, lid van een college van bestuur en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf de top 3 bekend en kiest een winnaar.

Meer nieuws