De cao-inzet van de werkgevers ligt mijlenver af van wat de AOb wil.
De cao-inzet van de werkgevers ligt mijlenver af van wat de AOb wil.

beeld: Typetank

Steun onze cao-inzet: meer tijd, meer loon in het vo

De cao-onderhandelingen in het voortgezet onderwijs zijn in volle gang. Probleem: de inzet van de werkgevers ligt mijlenver af van wat de AOb wil. Steun onze inzet!

De cao-onderhandelingen in het voortgezet onderwijs zijn bezig. Dit is de inzet van de AOb en de andere vakbonden. Dit is de inzet van de VO-raad. Zoals je kunt lezen liggen we heel ver uit elkaar. Maar ons onderwijs, ons beroep en de leerlingen kunnen niet wachten op halve maatregelen.

Het eerste dat je kunt doen? Laat weten dat je onze inzet steunt!

Daarom hebben we jou en je collega’s de komende tijd hard nodig. Het eerste dat je kunt doen? Laat weten dat je onze inzet steunt. Op onze actiepagina vind je onder andere een handtekeningenlijst voor in de personeelskamer en een flyer met meer informatie.

Foto

Ga hierover in gesprek met je collega’s, zet je handtekening en spoor zoveel mogelijk collega’s aan dit ook te doen, maak een foto van de handtekeningenlijst en lever die in op de actiepagina.

Druk

Wij gebruiken jullie steun om nog meer druk te kunnen zetten bij de werkgevers en de politiek. En je kunt zelf de handtekeningenlijsten ook gebruiken om die samen met andere scholen aan te bieden aan je bestuur. Meer tijd en meer loon – daar gaan we samen voor!

GA NAAR DE ACTIEPAGINA

Lees meer: Bonden willen maximaal 22 lesuren per week in het vo

Meer nieuws