Beeld: Typetank.

Programma stakingsdag 5 oktober bekend

Het programma voor de stakingsdag op 5 oktober is bekend. De middag in het Haagse Zuiderpark wordt een afwisseling van serieuze zaken, filosofie, cabaret, muziek en andere activiteiten. Kom ook naar Den Haag en meld je aan via de website van het PO-front.

In Den Haag willen we laten zien dat het code rood is in het basis- en speciaal onderwijs en eisen we een eerlijk salaris en een vermindering van de werkdruk voor leerkrachten in het primair onderwijs. Tijdens het hoofdprogramma komen alle groepen uit het primair onderwijs aan het woord: leraren, onderwijsondersteuners, schoolleiders, bestuurders en studenten.

Filosoof Lammert Kamphuis zal praten over de waarde van het onderwijs en waarom het zo belangrijk is dat daar een goed salaris bijhoort. Een bekende cabaretier presenteert de middag en komt zelf ook in actie.

Verder is er live-muziek en kun je de hele middag, van 11.30 – 14.30 uur, terecht in de tent van de AOb voor bijvoorbeeld een speeddate met één van de juridisch adviseurs om je vraag te stellen.

Het programma:

11.30 – 13.00 uur: Inloop
13.00 – 14.30 uur: Hoofdprogramma
                              Cabaretier als presentator
                              Filmpjes verschillende groepen uit het primair onderwijs
                              Filosoof Lammert Kamphuis
                              Interactie met het veld

14.30 uur: Einde

Kom ook naar het Zuiderpark in Den Haag. Vergeet je niet aan te melden via de website van het PO-front. Daar kun je ook een bus boeken.

Meer nieuws