De FNV-leden, waar de AOb onderdeel van uitmaakt, hebben met grote meerderheid ingestemd met het pensioenakkoord. Ze konden tot vandaag 12.00 uur stemmen.
De FNV-leden, waar de AOb onderdeel van uitmaakt, hebben met grote meerderheid ingestemd met het pensioenakkoord. Ze konden tot vandaag 12.00 uur stemmen.

Beeld: FNV

Lidnummer met vijf cijfers? Vul een 0 in voor je lidnummer om te stemmen over pensioen

AOb-leden kunnen vanaf vandaag 11.00 uur stemmen over het pensioenakkoord. Alle leden ontvangen vandaag een brief met inlogcode op de deurmat. Stemmen kan tot zaterdag 15 juni 12.00 uur.

In de brief van de FNV wordt het lidnummer van de AOb genoemd. Als jouw lidnummer uit vijf cijfers bestaat vul dan een 0 voor het lidnummer in om je stem te kunnen geven. Ook als je lidnummer uit vier of drie cijfers bestaat is het goed om te weten dat je het moet aanvullen tot een totaal van zes cijfers door er nullen voor te zetten. Bestaat jouw lidnummer uit zes cijfers en staat dit zo in de brief, dan hoef je niks te doen.

Wil je de plussen en minnen weten van dit pensioenakkoord? Lees dan dit artikel op onze website, daar vind je ook de tekst van het hele pensioenakkoord. De FNV houdt door het hele land vandaag en morgen nog voorlichtingsbijeenkomsten waar jij je vragen kan stellen. Het overzicht zie je hier. Op de FNV-site staan ook de veelgestelde vragen over het akkoord.

Meer nieuws

Minder zij-instromers door corona

Het aantal zij-instromers in het primair onderwijs neemt af. In Amsterdam wordt de doelstelling van 160 zij-instromers 'in het beroep' dit jaar waarschijnlijk niet gehaald. LEES VERDER

De brugklas wordt steeds smaller

In de grote steden worden leerlingen steeds vroeger voorgesorteerd voor één onderwijssoort. En dat gaat ten koste van kinderen uit kansarme milieus. De gemeente Amsterdam... LEES VERDER