Beeld: Typetank

Nomineer jouw mbo-onderwijsteam van het jaar

Ken jij een mbo-team dat een bijzondere prestatie leverde, een innovatieve oplossing bedacht of iets bijzonders ontwikkelde waardoor de onderwijskwaliteit is verbeterd? Draag dan voor 20 januari jouw favoriete onderwijsteam uit het mbo voor.

Voor de vierde keer wordt op 15 mei de prijs voor het onderwijsteam van het jaar uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van de AOb en van de BVMBO.

Wie draag jij voor?

Ken jij een team dat een bijzondere prestatie heeft neergezet? Denk aan een innovatieve oplossing voor een knellend probleem, of aan een initiatief dat de onderwijskwaliteit aantoonbaar verbetert. Dit kan zijn op het gebied van didactiek, BPV-organisatie, taal en rekenen, examinering, samenwerking met het bedrijfsleven, studieloopbaanbegeleiding enzovoorts.

Nomineer dit team dan. Iedereen – docenten, studiebegeleiders, ouders, teams, teamleiders en bedrijven – die te maken heeft met het mbo kan een team voordragen.

Vul het nominatie-formulier in

Of scan de qr-code.

Jury

De aangemelde onderwijsteams krijgen de opdracht om hun bijzondere prestatie toe te lichten in een korte video. Een beroepsjury van docenten selecteert vervolgens de tien meest opvallende inzendingen. Deze teams mogen in een openbare pitch in maximaal vijf minuten laten zien waar zij trots op zijn.

Op basis van deze pitch maakt een jury, bestaande uit een docent, een student, lid van een college van bestuur en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf, de top drie bekend en kiest de een winnaar. Dit team wordt tijdens het gala ‘Dit is Mbo’ op 15 mei 2023 bekend gemaakt en mag zich een jaar lang onderwijsteam van het jaar noemen.

Check waarom het team helpende zorg en welzijn, niveau 2 van Roc van Amsterdam het onderwijsteam van het jaar 2022 is.

 

Meer nieuws