Heeft jouw schoolbestuur loon ingehouden? Download het loondervingsformulier.
Heeft jouw schoolbestuur loon ingehouden? Download het loondervingsformulier.

Beeld: Fred van Diem

Loon ingehouden? Download het loondervingsformulier

Heb jij gestaakt bij de landelijke onderwijsstaking op 30 en 31 januari en heeft jouw schoolbestuur loon ingehouden? AOb-leden krijgen dan maximaal 64,00 euro teruggestort door de bond.

Wat moet je doen? Er zijn voor deze tweedaagse staking verschillende loondervingsformulieren beschikbaar op de website. Kijk welke voor jou van toepassing is. Je kunt het formulier hieronder downloaden. Print het formulier uit en vul alle gegevens in. Belangrijk is om een kopie van je loonstrook mee te sturen waarop staat dat er daadwerkelijk loon is ingehouden. Zonder loonstrook kan de AOb niets uitkeren.

Het geld, maximaal 64 euro per dag, ontvang je op het rekeningnummer dat bij de AOb bekend is. Het bedrag wordt, als de AOb jouw loondervingsformulier en de salarisstrook heeft ontvangen, zo snel mogelijk uitbetaald. In vakantieperiodes duurt dit wat langer.

Stuur het formulier op naar: Algemene Onderwijsbond t.n.v. bestuur, Antwoordnummer 4346, 3500 VE Utrecht. Een postzegel is niet nodig.

Let op! Zorg dat de gegevens op jouw loondervingsformulier overeenkomen met de gegevens die in MijnAOb staan. Wil je jouw gegevens wijzingen? Ga dan naar MijnAOb.

Download

Heb je twee dagen gestaakt? Download dit loondervingsformulier tweedaagse staking 30 en 31 januari 2020.

Heb je alleen 30 januari gestaakt? Download dit loondervingsformulier staking 30 januari 2020.

Heb je alleen 31 januari gestaakt? Download dit loondervingsformulier staking 31 januari 2020.

Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 1 juli 2020 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Loondervingsformulier 6 november 2019

Loondervingsformulier landelijke onderwijsstaking 6 november 2019. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 6 mei 2020 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Meer nieuws