Beeld: Webredactie algemene onderwijsbond

Loon ingehouden? Download het loondervingsformulier

Heb jij afgelopen 12 december, 14 februari, 14 maart of 30 mei gestaakt bij de acties in het primair onderwijs en heeft jouw schoolbestuur op die dagen (of op één dag) loon ingehouden? AOb-leden krijgen dan maximaal 61,00 euro teruggestort door de bond.

Wat moet je doen? Er zijn voor deze stakingsdagen loondervingsformulieren beschikbaar op de website. Je kunt ze hieronder downloaden. Print het formulier uit en vul alle gegevens in. Belangrijk is om een kopie van je loonstrook mee te sturen waarop staat dat er daadwerkelijk loon is ingehouden. Zonder loonstrook kan de AOb niets uitkeren. Het geld, maximaal 61 euro per dag, ontvang je op het rekeningnummer dat bij de AOb bekend is. Het bedrag wordt, als de AOb jouw loondervingsformulier en de salarisstrook heeft ontvangen, binnen vier weken uitbetaald. In vakantieperiodes duurt dit wat langer.

Stuur het formulier op naar: Algemene Onderwijsbond t.n.v. bestuur, Antwoordnummer 4332, 3500 VE Utrecht. Een postzegel is niet nodig.

Download: Formulier loonderving stakingsdag 12 december 2017. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 12 juni 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Formulier loonderving stakingsdag 14 februari 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 14 augustus 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 14 maart 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 14 september 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 13 april 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 13 oktober 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 30 mei 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 30 november 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Meer nieuws

Waar is m’n leraar?

Op basisscholen in Zuid-Holland staan nog een flink aantal vacatures open. Volgens de betrokken besturen levert dat niet direct problemen op aangezien scholen alles op... LEES VERDER

Een pleegkind in de klas

Uit onderzoek blijkt dat veel leraren de juiste kennis en ondersteuning missen als er een pleegkind in de klas komt. Met de website raadpleeg.org hoopt... LEES VERDER