Beeld: Webredactie algemene onderwijsbond

Loon ingehouden? Download het loondervingsformulier

Heb jij afgelopen 12 december, 14 februari, 14 maart of 30 mei gestaakt bij de acties in het primair onderwijs en heeft jouw schoolbestuur op die dagen (of op één dag) loon ingehouden? AOb-leden krijgen dan maximaal 61,00 euro teruggestort door de bond.

Wat moet je doen? Er zijn voor deze stakingsdagen loondervingsformulieren beschikbaar op de website. Je kunt ze hieronder downloaden. Print het formulier uit en vul alle gegevens in. Belangrijk is om een kopie van je loonstrook mee te sturen waarop staat dat er daadwerkelijk loon is ingehouden. Zonder loonstrook kan de AOb niets uitkeren. Het geld, maximaal 61 euro per dag, ontvang je op het rekeningnummer dat bij de AOb bekend is. Het bedrag wordt, als de AOb jouw loondervingsformulier en de salarisstrook heeft ontvangen, binnen vier weken uitbetaald. In vakantieperiodes duurt dit wat langer.

Stuur het formulier op naar: Algemene Onderwijsbond t.n.v. bestuur, Antwoordnummer 4332, 3500 VE Utrecht. Een postzegel is niet nodig.

Download: Loondervingsformulier staking 14 maart 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 14 september 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 13 april 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 13 oktober 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 30 mei 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 30 november 2018 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Download: Loondervingsformulier staking 12 september 2018. Let op! Stuur dit formulier en je loonstrook voor 12 maart 2019 naar de AOb. Daarna neemt de bond het formulier niet meer in behandeling.

Update:
De stakingsuitkering is voor de tweede helft van 2018 met één euro verhoogd naar 62,00 euro.

Meer nieuws