Het AOb-café op de NOT.
Het AOb-café op de NOT.

Beeld: AOb

AOb op de NOT, kom je ook?

Na vier jaar is er deze week voor het eerst weer een Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), de grootste onderwijsbeurs van Nederland.

In de Utrechtse Jaarbeurs presenteren talloze exposanten hun onderwijswaar en zijn gratis seminars, lezingen en workshops te volgen. De AOb is present voor onder meer vragen over je salaris.

Ontwikkeling en groei

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is van dinsdag 24 januari tot en met zaterdag 28 januari in Utrecht. Vijf dagen die volgens de organisatie in het teken staan van ‘Ontwikkeling én groei, zowel van leerlingen en leraren als de gehele sector’.

Aanwezig zijn 400 exposanten en gedurende de beurs 250 sprekers over bijvoorbeeld arbeidsmarktproblematiek, bewegend leren, kansengelijkheid en talloze andere onderwerpen. De beurs is open van 10.00 uur tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 uur tot 19.30 uur.

Alles over jouw salaris

In het AOb-café op de NOT kun je gratis je salaris laten checken. Ook zijn journalisten van het Onderwijsblad aanwezig voor informatie over het crowdsource-project Vechten voor je schaal.

Bekijk het programma en

registreer je gratis

 

 

Meer nieuws