Werken bij de AOb

Binnen de werkorganisatie van de AOb zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Ook kun je in de vereniging vrijwillig of met faciliteiten actief zijn binnen de AOb. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste vacatures.

Hoofdbestuurders

Elke twee jaar treedt de helft van het AOb-hoofdbestuur af. In 2021 gebeurt dat weer. De AOb zoekt daarom nieuwe mensen voor het (onbezoldigde) hoofdbestuur. Kandidaten moeten zich voor 1 november 2020 melden.

Alles over deze vacature

Stel je kandidaat voor het Ledenparlement van de FNV

In maart 2021 wordt het nieuwe Ledenparlement van de FNV geïnstalleerd voor een periode van vier jaar. De AOb heeft negen zetels in dit parlement. Wil jij meedenken over het FNV-beleid, het bestuur controleren en zo invloed uitoefenen? Stel je dan kandidaat! Aanmelden kan tot 1 november 2020. De AV van de AOb kiest in november wie de kandidaten worden voor het Ledenparlement.

Alles over deze vacature

Vacature: Bestuurslid Bonaventura

De AOb-afdeling Sint Bonaventura, de groep voor onderwijspersoneel met een katholieke achtergrond, zoekt twee nieuwe bestuursleden. Het gaat om een vrijwillige functie en een functie waarvoor faciliteiten (4 uur per week) beschikbaar zijn. Wil jij bestuurservaring opdoen en ben je bereid tijd te investeren in de functie? Reageer dan op de vacature.

Alles over deze vacature

Word contactpersoon bij de AOb!

Zo’n 1500 AOb-leden zijn contactpersoon. Zij zijn de verbindende schakel tussen het onderwijspersoneel op een school en de AOb. Iets voor jou? Lees snel hoe je contactpersoon kunt worden, want de AOb is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Alles over deze vacature