Werken bij de AOb

Binnen de werkorganisatie van de AOb zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Ook kun je in de vereniging vrijwillig of met faciliteiten actief zijn binnen de AOb. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste vacatures.

Vakbondsbestuurder middelbaar beroepsonderwijs (1 fte)

De AOb zoekt per januari 2023 een netwerker en onderhandelaar met hart voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Wil jij je bezighouden met de landelijke cao en deze samen met onze dagelijks bestuurder afsluiten én contacten onderhouden met mbo-instellingen over bijvoorbeeld de naleving van de cao of het afsluiten van een sociaal plan? Solliciteer dan nu!

Alles over deze vacature

Sectorconsulenten po en mbo regio Noord-Nederland

Ben jij een onderwijsmens, kun je goed luisteren en heb je een scherpe blik? Word dan sectorconsulent bij de AOb. In deze functie bezoek je de scholen in jouw regio, stel je je open en nieuwsgierig op en kom je er achter wat collega’s bezighoudt. We zoeken een sectorconsulent primair onderwijs voor de provincie Friesland en een sectorconsulent mbo voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe).

Alles over deze vacature

Sectorconsulent vo, regio Oost-Nederland

Ben jij een netwerker, geïnteresseerd in arbeidsvoorwaarden en graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs? Ben je lid van de AOb en werk je in het oosten van Nederland op een middelbare school? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Alles over deze vacature

Meld je aan als Lokaal Onderhandelaar

Als Lokaal Onderhandelaar houd je het bestuur bij de les en ben je voor jouw wetenschappelijke onderwijssector van groot belang. In deze rol krijg jij de kans om invloed uit te oefenen op de uitvoering van goede arbeidsvoorwaarden binnen jouw universiteit of onderzoeksinstelling. Kortom een belangrijke positie. Interesse?

Alles over deze vacature

Gezocht: leden voor de UWV Cliëntenraad

Cliëntenraden zijn een soort medezeggenschapsraden voor uitkeringsgerechtigden. De raden adviseren uitvoeringsinstantie UWV waar werkzoekenden of arbeidsongeschikten mee te maken hebben. Ook de AOb heeft zetels in deze raden en is op zoek naar kandidaten.

Alles over deze vacature

Word contactpersoon bij de AOb!

Zo’n 1500 AOb-leden zijn contactpersoon. Zij zijn de verbindende schakel tussen het onderwijspersoneel op een school en de AOb. Iets voor jou? Lees snel hoe je contactpersoon kunt worden, want de AOb is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Alles over deze vacature

Word wia-begeleider

We zijn op zoek naar vrijwilligers die AOb-leden bijstaan die langdurig ziek zijn. Bij voorkeur zoeken we ervaringsdeskundigen die leden kunnen helpen op juridisch en emotioneel gebied. Je krijgt een cursus van de FNV. Iets voor jou? Stuur een mail!

Alles over deze vacature