Werken bij de AOb

Binnen de werkorganisatie van de AOb zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Ook kun je in de vereniging vrijwillig of met faciliteiten actief zijn binnen de AOb. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste vacatures.

Sectorconsulent mbo regio Noordwest

De AOb zoekt een sectorconsulent in het middelbaar beroepsonderwijs voor de provincie Noord-Holland. Sectorconsulenten combineren een baan in het onderwijs met werk (4 uur per week) voor de AOb. Op de ene school bouw je aan de relatie met de bond, op de andere versterk je deze band. En je werkt mee aan landelijke en regionale campagnes. Iets voor jou?

Alles over deze vacature

Bestuurslid Bonaventura

De AOb-afdeling Sint Bonaventura, de groep voor onderwijspersoneel met een katholieke achtergrond, zoekt twee nieuwe bestuursleden. Het gaat om een vrijwillige functie en een functie waarvoor faciliteiten (4 uur per week) beschikbaar zijn. Wil jij bestuurservaring opdoen en ben je bereid tijd te investeren in de functie? Reageer dan op de vacature.

Alles over deze vacature

Word contactpersoon bij de AOb!

Zo’n 1500 AOb-leden zijn contactpersoon. Zij zijn de verbindende schakel tussen het onderwijspersoneel op een school en de AOb. Iets voor jou? Lees snel hoe je contactpersoon kunt worden, want de AOb is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Alles over deze vacature