Werken bij de AOb

Binnen de werkorganisatie van de AOb zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Ook kun je in de vereniging vrijwillig of met faciliteiten actief zijn binnen de AOb. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste vacatures.

Webspecialist

Weet jij alles van optimalisatie van websites en online marketingtools én ben je op zoek naar een uitdagende baan? Solliciteer dan op de functie van webspecialist van de AOb en kom te werken in een organisatie die ertoe doet. In deze baan is volop ruimte om je professioneel te ontwikkelen.

Alles over deze vacature

Drie nieuwe leden hoofdbestuur

Door tussentijds aftreden ontstaan er per 1 augustus 2023 drie vacatures in het hoofdbestuur. Het gaat om twee functies met een zittingstermijn tot 1 augustus 2025, één tot 2027 en met de mogelijkheid tot herverkiezing. Het hoofdbestuur is een collegiaal bestuur en geeft de AOb richting en leiding.

Alles over deze vacature

Hr-adviseur (0,6-0,8 fte)

De AOb zoekt een enthousiaste hr-adviseur voor 21 of 28 uur per week. Heb jij zin in een afwisselende functie waarin je strategisch en tactisch bezig bent? En wil je werken in een organisatie die ertoe doet? Lees dan meer over de vacature en reageer!

Alles over deze vacature

Bestuurslid voor de Groene Golf

De Groene Golf komt op voor startende docenten en stagiaires en is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Ben jij niet bang om je eigen mening te geven, wil je bestuurservaring opdoen en een waardevol netwerk opbouwen? Reageer dan nu en stuur een korte motivatie!

Alles over deze vacature

Sectorbestuursleden Postactieven

Het sectorbestuur Postactieven is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het gaat om een vrijwillige functie waarbij de reiskosten worden vergoed. Wil jij opkomen voor de belangen van gepensioneerd onderwijspersoneel en bijeenkomsten bijwonen? Reageer dan voor 15 mei 2023 op deze functie!

Alles over deze vacature

Meld je aan als Lokaal Onderhandelaar

Als Lokaal Onderhandelaar houd je het bestuur bij de les en ben je voor jouw wetenschappelijke onderwijssector van groot belang. In deze rol krijg jij de kans om invloed uit te oefenen op de uitvoering van goede arbeidsvoorwaarden binnen jouw universiteit of onderzoeksinstelling. Kortom een belangrijke positie. Interesse?

Alles over deze vacature

Gezocht: leden voor de UWV Cliëntenraad

Cliëntenraden zijn een soort medezeggenschapsraden voor uitkeringsgerechtigden. De raden adviseren uitvoeringsinstantie UWV waar werkzoekenden of arbeidsongeschikten mee te maken hebben. Ook de AOb heeft zetels in deze raden en is op zoek naar kandidaten.

Alles over deze vacature

Word contactpersoon bij de AOb!

Zo’n 1500 AOb-leden zijn contactpersoon. Zij zijn de verbindende schakel tussen het onderwijspersoneel op een school en de AOb. Iets voor jou? Lees snel hoe je contactpersoon kunt worden, want de AOb is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Alles over deze vacature

Word wia-begeleider

We zijn op zoek naar vrijwilligers die AOb-leden bijstaan die langdurig ziek zijn. Bij voorkeur zoeken we ervaringsdeskundigen die leden kunnen helpen op juridisch en emotioneel gebied. Je krijgt een cursus van de FNV. Iets voor jou? Stuur een mail!

Alles over deze vacature