Werken bij de AOb

Binnen de werkorganisatie van de AOb zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Ook kun je in de vereniging vrijwillig of met faciliteiten actief zijn binnen de AOb. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste vacatures.

Medewerker public affairs (0,8-1 fte)

Onze medewerker public affairs onderhoudt contacten met politici, ministerie van Onderwijs en adviesorganen om in samenspraak met de afdeling beleid en het dagelijks bestuur, binnen het overheidsbeleid optimaal aandacht te genereren voor standpunten van de AOb.

Alles over deze vacature

Econoom

Ben jij econoom en wil je werken aan het beste arbeidsvoorwaardenbeleid voor onderwijspersoneel? Lees dan meer over deze mooie baan.

Alles over deze vacature

Bestuurslid voor de Groene Golf

De Groene Golf komt op voor startende docenten en stagiaires en is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Ben jij niet bang om je eigen mening te geven, wil je bestuurservaring opdoen en een waardevol netwerk opbouwen? Reageer dan nu en stuur een korte motivatie!

Alles over deze vacature

Vakbondsconsulent voor 2 dagen per week

Wil jij naast je werk in het onderwijs aan de slag bij de bond als deskundige rechtspositie? Reageer dan op deze vacature. Je beantwoordt vragen van collega's op het gebied van sociale zekerheid, pensioenen en rechtspositie. We zoeken meerdere consulenten, er zijn plekken vrij in Groningen, Deventer, Rotterdam en Eindhoven.

Alles over deze vacature

Meld je aan als Lokaal Onderhandelaar

Als Lokaal Onderhandelaar houd je het bestuur bij de les en ben je voor jouw wetenschappelijke onderwijssector van groot belang. In deze rol krijg jij de kans om invloed uit te oefenen op de uitvoering van goede arbeidsvoorwaarden binnen jouw universiteit of onderzoeksinstelling. Kortom een belangrijke positie. Interesse?

Alles over deze vacature

Gezocht: leden voor de UWV Cliëntenraad

Cliëntenraden zijn een soort medezeggenschapsraden voor uitkeringsgerechtigden. De raden adviseren uitvoeringsinstantie UWV waar werkzoekenden of arbeidsongeschikten mee te maken hebben. Ook de AOb heeft zetels in deze raden en is op zoek naar kandidaten.

Alles over deze vacature

Word contactpersoon bij de AOb!

Zo’n 1500 AOb-leden zijn contactpersoon. Zij zijn de verbindende schakel tussen het onderwijspersoneel op een school en de AOb. Iets voor jou? Lees snel hoe je contactpersoon kunt worden, want de AOb is altijd op zoek naar nieuwe mensen.

Alles over deze vacature

Word wia-begeleider

We zijn op zoek naar vrijwilligers die AOb-leden bijstaan die langdurig ziek zijn. Bij voorkeur zoeken we ervaringsdeskundigen die leden kunnen helpen op juridisch en emotioneel gebied. Je krijgt een cursus van de FNV. Iets voor jou? Stuur een mail!

Alles over deze vacature