Vijf dagen vol inspiratie, kom ook naar de NOT

Drie Jaarbeurs-hallen vol waar je alles vindt op het gebied van onderwijs en waar je vijf dagen lang inspiratie op kunt doen. Kom ook naar de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht.

Op de tweejaarlijkse NOT is tout onderwijsland aanwezig. Ontdek leuke gadgets, toffe spellen en lesmethodes of neus rond tussen de nieuwste kinderboeken. Ook kun je workshops volgen, bijvoorbeeld die van leerkracht Sanne Ramakers over hoe je Engels geeft aan kleuters zonder gebruik van een methode en digibord.

Genoeg dus om met een hoofd vol nieuwe ideeën en inspiratie naar huis te gaan. Natuurlijk is de AOb ook aanwezig. We staan in Hal 3. Neem je lidmaatschapspas mee voor een cadeautje.

De NOT voor het primair-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs is van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Toegang is gratis voor wie zich aanmeldt op www.not-online.nl

Meer nieuws

Leraar worden? Duik in het vak

Tijdens ‘Expeditie leerkracht’ ontdekken docenten-in-spe snel of het vak van leerkracht iets voor ze is. De eerste dag oefenen ze in het Technolab van de... LEES VERDER