Beeld: Fred van Diem

Vertraging uitbetaling stakingsuitkering

Het uitbetalen van de stakingsuitkering aan AOb-leden die op 15 maart het werk hebben neergelegd, heeft vertraging opgelopen.

AOb-leden die afgelopen 15 maart hebben gestaakt op het Malieveld en een loondervingsformulier hebben ingevuld en opgestuurd naar de AOb, krijgen de stakingsuitkering zo snel mogelijk uitbetaald.

Wel vraagt de AOb om geduld, want er zijn honderden formulieren per dag binnengekomen. Op dit moment (28 mei 2019) is de AOb bij de verwerking van formulieren die op 15 mei zijn binnengekomen.

De uitkering van maximaal 63 euro per dag ontvang je op het rekeningnummer dat bij de AOb bekend is. Onze medewerkers doen hard hun best om de uitkering zo snel mogelijk uit te keren. Onze excuses voor de vertraging.

Meer nieuws

Minder zij-instromers door corona

Het aantal zij-instromers in het primair onderwijs neemt af. In Amsterdam wordt de doelstelling van 160 zij-instromers 'in het beroep' dit jaar waarschijnlijk niet gehaald. LEES VERDER

De brugklas wordt steeds smaller

In de grote steden worden leerlingen steeds vroeger voorgesorteerd voor één onderwijssoort. En dat gaat ten koste van kinderen uit kansarme milieus. De gemeente Amsterdam... LEES VERDER