Teken de petitie voor meer investeringen in het onderwijs. Doe mee!
Teken de petitie voor meer investeringen in het onderwijs. Doe mee!

Beeld: Typetank

Teken de petitie: Investeer in onderwijs

Met goed onderwijs kunnen leerlingen en studenten hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Dat draagt bij aan hun maatschappelijke ontwikkeling en helpt onze economie vooruit. Onderwijsuitgaven zijn dan ook geen kostenpost, maar een investering in onze toekomst. Het is belangrijk dat dit kabinet én de komende kabinetten meer geld uittrekken voor onderwijs. Teken de petitie!

AOb, FNV en FvOv zijn in de aanloop naar de landelijke actieweek van 11 tot en met 15 maart een petitie gestart waar iedere school of opleiding aan mee kan doen.

Of je nu werkt in het onderwijs, leerling, ouder, student of sympathisant bent, teken voor een investeringsplan voor het onderwijs. De petitie zal in de actieweek aan de politiek worden aangeboden. Op deze website kan je meedoen per school of opleiding. Binnenkort is daar ook te zien hoeveel mensen van jouw instelling, in jouw provincie en in heel Nederland hebben getekend.

Teken de petitie op www.investeer-in-onderwijs.nl

Meer nieuws

Leraar worden? Duik in het vak

Tijdens ‘Expeditie leerkracht’ ontdekken docenten-in-spe snel of het vak van leerkracht iets voor ze is. De eerste dag oefenen ze in het Technolab van de... LEES VERDER