Heb jij recht op een hogere uitkering? Neem contact op met de bond
Heb jij recht op een hogere uitkering? Neem contact op met de bond

Beeld: Typetank

Oproep: Te lage uitkering?

Ben je op of na 1 maart 2022 werkloos geworden vanuit een baan in het primair onderwijs? En ontvang je een werkloosheidsuitkering of een ziektewetuitkering? Neem dan -als je lid bent- contact op met de juridische dienst van de AOb.

In juni is afgesproken om de salarissen in het primair onderwijs per 1 januari 2022 te verhogen. Omdat deze salarisverhoging met terugwerkende kracht ingaat, kan dit gevolgen hebben voor de hoogte van jouw uitkering. We zoeken graag voor je uit of dit bij jou het geval is. Stuur een mailtje naar info@aob.nl en voeg de toekenningsbeslissing van het UWV bij.

Werknemers die vóór 1 maart 2022 een werkloosheidsuitkering of ziektewetuitkering toegekend hebben gekregen, hoeven zich niet te melden.

Deze dienstverlening is voor AOb-leden. Zij kunnen zich melden voor de beoordeling en eventuele herziening van hun dagloon. Niet-leden zullen eerst lid moeten worden voordat onze juristen de situatie beoordelen. Word lid! Uitkeringsgerechtigden kunnen tegen een gereduceerd tarief lid worden.

Meer nieuws