Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.
Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.

Beeld: Typetank

Onderwijsondersteuners, denk mee over jouw functie!

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Als je al tien jaar werkt als onderwijsondersteuner (oop) kan het betekenen dat je werk flink is veranderd. Is de voorbeeldfunctiebeschrijving van jouw functie eigenlijk nog wel actueel? Denk mee over jouw functieomschrijving, kom naar één van de bijeenkomsten.

De AOb onderzoekt samen met de andere bonden en de PO-raad de komende periode of de functiebeschrijvingen moeten worden aangepast. Dit onderzoek is belangrijk voor de cao-onderhandelingen: de cao-onderhandelaars willen graag meer inzicht krijgen in de veranderingen van de onderwijspraktijk. Meld je aan via deze link.

Doe mee!

Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de functiebeschrijvingen? Dat kan. We houden verschillende bijeenkomsten op het hoofdkantoor van de werkgeversorganisatie PO-raad (Aidadreef 4, Utrecht). Aanmelden kan tot en met donderdag 10 januari 2019 via dit formulier.

Ben je schoolleider of schoolbestuurder en wil je meepraten over de functiebeschrijvingen van onderwijsassistenten? Ook dan is er een bijeenkomst gepland waar je aan kunt schuiven.

Data bijeenkomsten

22 januari 2019 van 14.00-16.00 uur: Onderwijsassistenten
24 januari 2019 van 14.00-16.00 uur: Logopedisten (leidinggevenden zijn ook welkom)
25 januari 2019 van 14.00-16.00 uur: Schoolleiders en schoolbestuurder (meepraten over de functiebeschrijvingen van onderwijsassistenten)
25 januari 2019 van 10.00-12.00 uur: Gedragswetenschapper, psycholoog of orthopedagoog (leidinggevenden zijn ook welkom).

We willen graag een evenwichtige afspiegeling van het onderwijsveld en een spreiding over werkgevers, daarom hoor je op 11 januari 2019 of je definitief uitgenodigd wordt. Reiskosten worden vergoed.

Meer nieuws