Minister voor Basis- en en Voortgezet onderwijs Arie Slob (ChristenUnie).
Minister voor Basis- en en Voortgezet onderwijs Arie Slob (ChristenUnie).

Beeld: Rijksoverheid

Ga in gesprek met onderwijsminister Slob

Vanaf maandag 20 november 17.00 uur kun je jouw kaart bestellen voor de meet-up met onderwijsminister Arie Slob in AFAS Live in Amsterdam.

Het PO-front houdt op woensdagmiddag 29 november vanaf 15.00 uur een openbare bijeenkomst met Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs, in AFAS Live in Amsterdam. Leraren, onderwijsondersteuners, schoolleiders en schoolbestuurders gaan in gesprek met de minister over een eerlijk salaris en minder werkdruk in het primair onderwijs.

Gratis kaarten

Vanaf aanstaande maandag 20 november 17.00 uur zijn er een kleine 500 gratis kaarten beschikbaar via de website van het PO-front. De kaarten zijn alleen beschikbaar voor onderwijspersoneel uit het primair onderwijs. Wees er snel bij, want op = op.

Live volgen

Het PO-front zorgt voor een livestreamverbinding, zodat iedereen de sessie online kan volgen in de personeelskamer op school. Verdere communicatie over programma en exacte tijden volgt via de website van het PO-front en onze Facebookpagina.

Meer nieuws

Minder zij-instromers door corona

Het aantal zij-instromers in het primair onderwijs neemt af. In Amsterdam wordt de doelstelling van 160 zij-instromers 'in het beroep' dit jaar waarschijnlijk niet gehaald. LEES VERDER

De brugklas wordt steeds smaller

In de grote steden worden leerlingen steeds vroeger voorgesorteerd voor één onderwijssoort. En dat gaat ten koste van kinderen uit kansarme milieus. De gemeente Amsterdam... LEES VERDER