Weten wat je verdient? Doe de check!
Weten wat je verdient? Doe de check!

Beeld: Typetank

Check je salaris met de Salarischeck

De Salarischeck is aangepast aan de nieuwe loonstijgingen, bonus en nabetaling die zijn afgesproken in de laatste cao primair onderwijs. Wil jij weten wat je dit jaar gaat verdienen? Doe dan de handige check op onze website en binnen vijf stappen weet je het.

Vandaag ondertekenden de AOb-onderhandelaars van de cao primair onderwijs. Daarom is sinds vandaag de Salarischeck aangepast aan de nieuwe bedragen uit deze laatste cao. Uit het onderhandelaarsakkoord werd eerder al duidelijk dat het onderwijspersoneel in het primair onderwijs vanaf deze maand een loonsverhoging krijgt van 4,5 procent. De check laat dit nu ook zien.

In de Salarischeck kun je de loonstroken voor het hele jaar opvragen. Vooral februari is een maand waarin leerkrachten en onderwijsondersteuners uit het po zowel een eenmalige nabetaling als een bonus van 875 euro bruto krijgen bij een voltijdbaan. Wil je weten hoeveel jij dit jaar gaat verdienen? Doe dan de check!

Meer nieuws

Minder zij-instromers door corona

Het aantal zij-instromers in het primair onderwijs neemt af. In Amsterdam wordt de doelstelling van 160 zij-instromers 'in het beroep' dit jaar waarschijnlijk niet gehaald. LEES VERDER

De brugklas wordt steeds smaller

In de grote steden worden leerlingen steeds vroeger voorgesorteerd voor één onderwijssoort. En dat gaat ten koste van kinderen uit kansarme milieus. De gemeente Amsterdam... LEES VERDER