Netwerk Onderwijsondersteunend Personeel (OOP)

Binnen het Netwerk Onderwijsondersteunend Personeel praten we over de zorgen, ideeën en ontwikkelingen van alle onderwijsondersteuners, zoals onderwijsassistenten, de toa’s, conciërges en medewerkers van de administratie.

De AOb vindt het heel belangrijk dat oop’ers sterk vertegenwoordigd zijn binnen de vakbond, zodat we goed kunnen opkomen voor jouw belangen. Daarom bouwen we aan een netwerk van allerlei ondersteuners zodat je jouw zorgen en ideeën kunt delen en mee kunt denken over de onderwerpen die je tegenkomt op je werk.

Online bijeenkomsten

We houden online bijeenkomsten voor oop’ers. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zorgt de AOb dat een bestuurder of beleidsmedewerker dit uitlegt, zodat jij hier zelf mee aan de slag kunt. Dat kan vakinhoudelijke informatie zijn, of informatie over regelingen in de cao. Zo word je door de bond gehoord, spreek je collega’s die je kunnen inspireren en ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw werk.

Doe ook mee

De bijeenkomsten zijn momenteel via Teams en opgesplitst in primair en voortgezet onderwijs. Voor de sectoren mbo, hbo en wo & o wordt gekeken naar een passende invulling. Ben je enthousiast geworden en wil je graag onderdeel worden van het netwerk? Doe dan ook mee!

Meld je aan

Wil je meer weten? Neem dan contact op met AOb-hoofdbestuurder Rosalinde Stins.

Blijf ook op de hoogte door je aan te melden voor de nieuwsbrief voor Onderwijsondersteunend personeel. Dat kan in jouw persoonlijke MijnAOb omgeving of via het formulier.