Word jij de nieuwe pr-consulent voor studenten?

Als pr-consulent bij de AOb draag je bij aan de ontwikkeling van de jonge docent. Je geeft workshops en presentaties aan studenten, bijvoorbeeld over orde houden in de klas, solliciteren en welke rechten je als starter hebt. Een afwisselende baan, waarbij je een dag per week pabo’s en lerarenopleidingen bezoekt. En je geeft workshops, op locatie en online.

Je kan goed luisteren en je hebt een scherpe blik. Zo weet je wat studenten bezighoudt. Je kunt studenten overtuigen om lid te worden van de AOb. Dit doe je in een team van 8 enthousiaste collega’s.

Leerlingen verdienen het beste onderwijs en dat is waar de AOb zich hard voor maakt. Om het beste onderwijs te kunnen geven, heb je als docent goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden nodig. En je wilt natuurlijk zelf goed opgeleid zijn. Dat maakt het werk als pr-consulent zo bijzonder.

Als consulent

  • kan je overtuigen, binden en bouwen
  • ben je flexibel en klantvriendelijk
  • kan je organiseren en plannen
  • geef je workshops, zoals communicatie met ouders, orde houden en rechten/plichten. Deze zijn op locatie bij de opleiding en online

Functie-eisen

  • Je bent lid van de AOb en docent in het onderwijs
  • Je beschikt over goede communicatieve-, sociale- en gespreksvaardigheden
  • Je bent gewend online te werken en bent thuis op social media
  • Je werkt soms op onregelmatige tijden en mag dit compenseren

Wij bieden

Scholing, begeleiding en een professioneel en enthousiast team van collega’s.

Werkgebied

We hebben in totaal drie vacatures in de regio’s: Gelderland/Overijssel, Brabant en Limburg. Soms geef je een workshop elders in het land. Als pr-consulent word je aangestuurd door de teamleider Marketing & Communicatie. Je werkt nauw samen met je collega consulenten en maakt deel uit van een rayonteam.

Omvang

Het gaat bij alle vacatures om een functie van 8 uur/week, die de school beschikbaar stelt aan de AOb. Deze uren worden aan de school uitbetaald door de AOb. Je betrekkingsomvang en salaris blijven dus gelijk.

Meer informatie

Mattijs Wolthaus, Marketing en Communicatie, tel. 06-46282795

Brief en CV

Stuur je brief met motivatie en cv uiterlijk 1 juni 2022 per mail naar mwolthaus@aob.nl

De Algemene Onderwijsbond is met ruim 80 duizend leden de grootste vakbond in het onderwijs van basisschool tot en met hogeschool, voor al het onderwijspersoneel. De AOb groeit snel en driekwart van de nieuwe leden is jonger dan 35.