Conferentie: ‘Geen probleem’ op 5 oktober in Utrecht


Leuke, nieuwe digitale tools die je direct kunt gebruiken in de klas. Een workshop over orde houden van Peter Teitler die verbonden is het aan het seminarium voor orthopedagogiek en het boek ‘Lessen in orde‘ schreef. Of interessante rekenspellen die je direct in de les kan inzetten om zo een extra oefenmoment te hebben.

Het zijn allemaal workshops die je kunt volgen op de conferentie ‘Geen probleem’ op het AOb-hoofdkantoor in Utrecht. De sectorraad primair onderwijs van de bond houdt deze conferentie voor de tweede keer. Docent/onderzoeker Ronald Hünneman trapt de conferentie af met een lezing waarin hij ingaat op communicatie en miscommunicatie.

Kom ook, laat je een dag lang inspireren en doe nieuwe ideeën en praktische tips op voor in de klas! Bekijk het hele programma met alle workshops via deze link. 

Kosten en locatie

AOb-leden betalen voor de conferentie 110 euro. Niet-leden betalen 180 euro. Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel. De conferentie wordt gehouden op 5 oktober 2019 in het AOb-hoofdkantoor, Sint Jacobsstraat 22, 3511 BS Utrecht.

Kom ook!

Enthousiast geworden?

Meld je aan!