AOb 25 jaar, jubileumfestival

Op zaterdag 24 september vieren wij ons 25-jarig jubileum. Samen met jou en je collega’s willen wij dit vieren met een speciaal jubileumfestival in de Woonindustrie in Nieuwegein.
Het belooft een inspirerende dag te worden met nieuwe inzichten en bijzondere ontmoetingen.

Een Klasse Apart gaat in op de buitengewone prestatie die allen die in het onderwijs werken dagelijks leveren. Met sessies voor leerkrachten, OOP-ers en schoolleiders. Voor alle onderwijssectoren.

Programma

Het wordt een dag waarin werken in het onderwijs en onderzoek centraal staat. We starten om 10.00 uur, het programma is in samenwerking met researchED samengesteld en biedt lezingen en workshops van onder meer Merel van Vroonhoven, Thijs Roovers & Jelmer Evers, Abbie Chalgoum, Juf Maike, rappende Meester Hidde en Annelien de Dijn. En er is swingende muziek van de Bogerman Bigband uit Sneek.

Verwacht een dag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen. Helemaal in het kader van het onderwijs. Met een dagprogramma van 10.00 uur tot 17.00 uur vol inspirerende sprekers en workshops en een feestavond met muziek, een borrelhap en elkaar. For the English program, click here.

Programmaboekje
Je kunt zowel live als online deelnemen aan het programma. Deelname is gratis voor iedereen die in het onderwijs en onderzoek werkt.

Kom jij ook op ons jubileumfestival? Schrijf je dan nu in.

Meld je hier aan