AOb 25 jaar, jubileumfestival

Op zaterdag 24 september vieren wij ons 25-jarig jubileum. Samen met jou en je collega’s willen wij dit vieren met een speciaal jubileumfestival in de Woonindustrie in Nieuwegein.
Het belooft een inspirerende dag te worden met nieuwe inzichten en bijzondere ontmoetingen.

Een Klasse Apart gaat in op de buitengewone prestatie die allen die in het onderwijs werken dagelijks leveren. Met sessies voor leerkrachten, OOP-ers en schoolleiders. Voor alle onderwijssectoren.
Meld je aan

Programma

Het wordt een dag waarin werken in het onderwijs en onderzoek centraal staat. We starten om 10.00 uur, het programma is in samenwerking met researchED samengesteld en biedt lezingen en workshops van onder meer Merel van Vroonhoven, Thijs Roovers & Jelmer Evers, Abbie Chalgoum, Juf Maike, rappende Meester Hidde en Annelien de Dijn. En er is swingende muziek van de Bogerman Bigband uit Sneek.

Verwacht een dag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen. Helemaal in het kader van het onderwijs. Met een dagprogramma van 10.00 uur tot 17.00 uur vol inspirerende sprekers en workshops en een feestavond met muziek, een borrelhap en elkaar. Bekijk het programma boekje.

For the English program, click here.

Je kunt zowel live als online deelnemen aan het programma. Deelname is gratis voor iedereen die in het onderwijs en onderzoek werkt.

Meld je aan

Kom naar het Startersontbijt!

Ben jij student/startende leerkracht of docent, ben je bijna klaar met de PABO of je studie?
Kom dan naar het speciale Startersontbijt op 24 september aanstaande van 8.30 uur tot 9.30 uur en ontdek wat de AOb jou kan bieden! Het Startersontbijt gaat vooraf aan het jubileum en vindt ook plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein.

Programma

8.30 uur Actieve warming up met Remy Bonjasky*.

Laat je uitdagen door de drievoudig K-1 Wereldkampioen, Eigenaar en oprichter Bonjasky Academy en ambassadeur Jeugdfonds Sport & Cultuur

8.45 uur De missie van Remy.

Remy neemt je mee in zijn passie, drijfveren en doelen. En hoe die te bereiken

9.00 uur Die vakbond, wat moet ik daarmee?

Thijs Roovers, bekend van de actiegroep Leraren in Actie en nu bestuurslid bij de AOb neemt je mee in de wereld van Krachtig Verenigen. Wat betekent een vakbond, wat heb ik eraan en hoe ben je samen sterker?

9.15 uur Heerlijk ontbijt
9.30 uur Einde ontbijt
10.00 uur Start AOb-jubileum

* De bijdrage van Remy Bonjasky wordt mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport en Cultuur. In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Het jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen. In jouw (toekomstige) functie als leerkracht/docent kun je leerlingen tegenkomen die de steun van het Jeugdfonds goed kunnen gebruiken!

Het ontbijt en het jubileum zijn geheel gratis. Kom jij ook naar het Startersontbijt en het jubileumfestival? Schrijf je dan nu in.

Aanmelden startersontbijt

Workshops

In het programmaboekje lees je alles over de workshops die je kunt volgen, hierbij alvast een overzicht van de workshops die gegevens worden.