6e Landelijk congres Jonge kind AOb en HJK

Op woensdag 6 april 2022 vindt het 6e Landelijk congres Jonge kind van AOb en HJK plaats in Spant! Bussum. Het thema van deze editie is ‘Spelen met ruimte’. Inschrijven kan vanaf nu.

Mark Mieras start de dag met een inspirerende lezing, Kinderen zijn jonge wetenschappers.
Mark Mieras is wetenschapsjournalist en gespecialiseerd in hersenonderzoek. Ook is hij auteur van de bestsellers ‘Ben ik dat?’​ en ‘Liefde’​.

Verder kun je de dag invullen door in de drie workshopsrondes te kiezen uit 30 workshops, die allemaal in het teken staan van ‘Spelen met ruimte’. Tussendoor kun je op de informatiemarkt nieuwe methodes en materialen bekijken voor in de klas en kom je in contact met collega’s en andere onderwijs-organisaties.

Schrijf je in!

Dit is hét congres voor medewerkers in de onderbouw. Leerkrachten, bouwcoördinatoren en directeuren, schrijf je in en stuur het door naar collega’s.

Ja, ik kom naar het congres

Spelen met ruimte

Spelen met ruimte wordt op meerdere manieren uitgewerkt tijdens het congres. Zo kijken we naar de fysieke ruimte binnen en buiten de klas. Maar gaan we ook dieper in op de ruimte die het kind nodig heeft om te ontwikkelen én de ruimte die jij als onderwijsprofessional nodig hebt om je te ontwikkelen. Daar spelen de workshops op in, zoals de workshop van Annerieke Boland ‘Ruimte voor kindinitiatief’. En de workshop ‘Ruimte voor spelen in combinatieklas 2/3’van Frida Meints.
Bekijk alle workshops.

Kosten

Leden van de AOb betalen €215,-, niet-leden betalen €245,-.
Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd zoals een heerlijke lunch en gezellige afsluitende borrel. Alle drankjes en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen.

Vanuit de cao primair onderwijs is er tijd en geld voor scholing. Laat dit jouw bestuur weten en maak hier gebruik van!

Je ontvangt je inschrijfgeld terug als het congres niet door kan gaan vanwege de dan geldende Covid-19 maatregelen.

Meld je aan