AOb Medezeggenschap

AOb Medezeggenschap biedt trainingen en cursussen aan die jouw raad versterken. Volg een training en leer meer over medezeggenschap zodat je alle inspraakmogelijkheden zo goed mogelijk benut.

Onze trainers zijn professionals die alles weten over medezeggenschap. Leer beter onderhandelen, beleid beoordelen en de begroting te doorgronden door één van de vele cursussen te volgen. Voor elke onderwijssector biedt AOb Medezeggenschap verschillende cursussen aan. Het cursusaanbod vind je via deze link. 

Maatwerk

Daarnaast zijn er ook maatwerktrainingen mogelijk. Bij een maatwerktraining bepaal jij samen met de andere mr/or-leden de inhoud van de training en oefen je met eigen beleidsstukken. De trainer beantwoordt alle vragen waarmee jouw raad te maken heeft. Kijk op de website van AOb Medezeggenschap welke mogelijkheden er zijn.

Advies

Een stap verder dan maatwerk is de intensieve begeleiding van moeilijke processen waarin mr of or terecht kunnen komen. Een trainer van AOb Medezeggenschap loopt een tijd mee om inzicht te krijgen in de specifieke problematiek. En in de behoefte aan begeleiding daarin. De AOb heeft voor alle vraagstukken op onderwijsgebied – bijvoorbeeld lumpsum, financiën, fusie en krimp of nieuwbouw van de school – een specialist in huis. Meer weten? Ga naar AOb Medezeggenschap. 

Servicepakket

Ook biedt AOb Medezeggenschap servicepakketten aan. Een mr of or kan voor situaties en procedures komen te staan waarvoor acuut zeer specifieke kennis en begeleiding nodig is. Het servicepakket biedt de raad rechtsbijstand en de zekerheid van een onderwijsspecialist of juridisch adviseur wanneer dat nodig is. Wil je meer over dit pakket weten? Kijk dan via deze link.

Op de website AOb Medezeggenschap vind je alle cursussen, trainingen en pakketten die de AOb aanbiedt om jouw medezeggenschapsraad of ondernemingsraad te versterken.

Beheer al je aanmeldingen

Alle inschrijvingen voor betaalde en gratis cursussen, congressen of andere bijeenkomsten van de AOb regel je makkelijk via Mijn AOb. Log in om al jouw bestellingen te zien of te wijzigen. Heb je nog geen account? Maak er dan één aan.