Help ons de juiste richting te kiezen

Heb jij een uitgesproken mening? Vind jij het leuk om ontwikkelingen te beoordelen? En ben jij de onderwijsprofessional die weet wat er in onderwijsland speelt? Sluit je aan bij het panel voor onze marketingafdeling. We vinden het belangrijk dat we de goede weg opgaan, het onderwijspersoneel op de juiste wijze aanspreken en daar hebben we jou voor nodig.

Als AOb zijn we volop in beweging, zowel op inhoudelijk vlak alsook op technologisch en communicatief vlak. De marketingafdeling neemt een groot deel van deze ontwikkelingen op zich en wij vinden het belangrijk aan te sluiten bij de wensen van het onderwijspersoneel. Help ons daarbij en verdien zelf ook nog een leuk bedrag.

Je mening geven én geld verdienen

Een keer per maand sturen we je een vragenlijst op, die maximaal 10 minuten van jouw tijd in beslag neemt. Daarin vragen we jou om je mening te geven over ideeën, producten of content van de marketingafdeling voor het onderwijs. Denk aan een actie, de app, de website, een poster of een ledenwerfcampagne. Het gaat om zeer diverse onderwerpen, soms met veel impact, soms met minder impact, maar altijd belangrijk.

Elke keer dat je meedoet aan het panel, verdien je 10€. Aan het einde van het schooljaar tellen we al jouw deelnames op en ontvang jij het totaal bedrag aan een bol.com bon. In de zomer laten we jou van je welverdiende vakantie genieten, dus we bevragen je maximaal 10 keer per jaar. Jij kunt dus 100€ per jaar verdienen door je mening te geven!

Meld je aan

Of wil je liever eerst meer informatie? Dan kun je een mail sturen.

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens en ingevulde vragenlijsten om. Ze worden niet gebruikt voor andere projecten, en binnen een maand vernietigd.