Vacature: Online Marketeer (0,8 fte)

De AOb is op zoek naar een online marketeer voor 28 uur per week (0,8 fte). Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor aan de Sint Jacobsstraat in Utrecht

Je vertaalt marketingplannen naar online campagnes en werkt bestaande online activiteiten verder uit, waarbij ledenwerving een centrale rol speelt. Je gaat aan de slag met de social media kanalen, waarbij je zorgt dat de AOb vindbaar is, zowel organisch als via advertenties. Je hebt een heldere visie op online marketing. Ook volg je de ontwikkelingen in het onderwijs en weet je wat de behoeften van het onderwijspersoneel zijn. Bij de uitwerking blijf je niet binnen de gebaande paden, maar werk je op een creatieve manier.

Je werkt onder andere met Microsoft Dynamics. Verder maak je queries voor marketingdoeleinden en analyseer je de marketinggegevens. Je maakt deel uit van de afdeling Marketing en Communicatie.

Wij vragen

• Hbo- of wo-diploma op het gebied van marketing en communicatie;
• 3+ jaar ervaring met het ontwikkelen van campagnes en/of ledenwerving;
• 3+ jaar ervaring in een online omgeving;
• Analytisch vermogen is een must;
• Ervaring met het opzetten van social media campagnes en adverteren op social media
• Goede kennis van social media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram;
• Kennis van Microsoft Dynamics en SEO, SEA, Google Analytics zijn een pré;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.

Arbeidsvoorwaarden op basis van volledig dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 28 uur per week (0,8 fte). Het salaris bedraagt minimaal € 2.810,– en maximaal € 3.967,– bruto per maand (salaris-klasse VI). Daar komt bij 8 1/3% vakantietoeslag en 8 1/3% eindejaarsuitkering. De AOb heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zodat werk en privé goed te combineren zijn, zoals: 196 vakantie-uren, 2 weken vaderschapsverlof, levensfasebudget, glijdende werktijden, deels betaald ouderschapsverlof enz. De pensioenregeling is ondergebracht bij PFZW. Overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao AOb/FNV personeel.

Inlichtingen bij:

Met vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Mattijs Wolthaus, senior medewerker Marketing, 06-46282795. Informatie over de sollicitatieprocedure en/of arbeidsvoorwaarden is verkrijgbaar bij Ineke Kingma, HR adviseur, telefoon 030 – 2989115.

Sollicitatie

Indien je de gevraagde ervaring hebt en ook aan de overige functie eisen voldoet, ontvangen we graag je sollicitatiebrief met cv  Emailadres: personeel@aob.nl

De Algemene Onderwijsbond (AOb) is met 85.000 leden op afstand de grootste bond van Nederland in alle onderwijssectoren van po tot en met hbo. De bond is aangesloten bij de FNV en heeft een tweeledige doelstelling: belangenbehartiging van het onderwijspersoneel en streven naar goed onderwijs met optimale kansen voor elke leerling.