Vacature AOb-sectorconsulent vo rayon Zuidwest (8 uur per week)

Je treedt op als vertegenwoordiger van de AOb en bezoekt vooral veel scholen. Op de ene school bouw je aan de relatie met de AOb, op de andere zorg je ervoor dat de band goed blijft. Ook werk je mee aan landelijke en regionale campagnes.

Als consulent kun je overtuigen, ben je flexibel en klantvriendelijk, werk je zelfstandig, geef je voorlichting en heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen.

Wij bieden

Wij bieden scholing, begeleiding en een professioneel en enthousiast team van collega’s. We vragen van jou dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb en dat je het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken en dat je tijd inruimt voor het beantwoorden van vragen en het bezoeken van medezeggenschapsorganen.

Het gaat om een functie van 8 uur per week voor de duur van het schooljaar met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Donderdag is jouw werkdag voor de AOb. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk.

Interesse?

Stuur je brief met motivatie en cv voor 13 juli naar rayon.zuidwest@aob.nl t.a.v. AOb-rayonbestuurder Jan Menger. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie: 06-159 66 953