Twee leden voor sectorraad primair onderwijs

Het sectorbestuur primair onderwijs heeft twee vacatures voor nieuwe leden. Eén vacature is per direct voor een AOb-lid uit de regio Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Zeeland en Limburg), de andere vacature is per 1 augustus 2019 voor een AOb-lid afkomstig uit Noord-Nederland (Drenthe, Groningen en Friesland).

Het gaat om vrijwillige functies voor een periode van vier jaar waarbij je een verlofkaart krijgt van de AOb. Ben jij AOb-lid en werk je in het primair onderwijs? Dan kun je je verkiesbaar stellen voor een plek in het sectorbestuur.

Wat zijn je taken?

  • Het sectorbestuur bereidt de vergaderingen voor de sectorraad voor
  • Het onderhouden van contacten met andere onderwijssectoren, groepen, rayons binnen de AOb
  • In jouw regio zichtbaar zijn als lid van het sectorbestuur van de AOb en je steentje bijdragen.
  • Het adviseren en informeren van het AOb-hoofdbestuur
  • Contacten onderhouden met de consulenten van de AOb zodat je weet wat er speelt en ze kan betrekken bij besluiten
  • Goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in het onderwijsveld. Dit doe je onder meer door werkbezoeken te doen en interessante sprekers uit te nodigen voor de sectorraden

Stuur je motivatie op!

Wil jij meedenken en invloed uitoefenen op het beleid van het primair onderwijs binnen de AOb? Stel je verkiesbaar! De verkiezing zal in maart 2019 zijn. Stuur je motivatie en cv voor 1 januari 2019 naar Inke Wentink, voorzitter van het sectorbestuur primair onderwijs, via: inke_wentink@kpnplanet.nl Via dit mailadres kun je ook meer informatie krijgen over de functie.