Sectorconsulenten vo regio Utrecht (8u per week)

Kun je goed luisteren, heb je een scherpe blik en ben je nieuwsgierig? Word sectorconsulent. We zoeken consulenten voor het voortgezet onderwijs in de regio Utrecht. Als sectorconsulent combineer je het werken op school met het werk voor de bond.

Wat ga je doen?

Je treedt op als vertegenwoordiger van de AOb en bezoekt vooral veel scholen. Je stelt je open en nieuwsgierig op zodat je snel weet wat er leeft onder de collega’s. Op de ene school bouw je aan de relatie met de AOb, op de andere zorg je ervoor dat de band goed blijft. Ook werk je mee aan landelijke en regionale campagnes.

Als consulent:

  • kun je overtuigen
  • ben je flexibel
  • klantvriendelijk
  • werk je zelfstandig
  • geef je voorlichting en heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen

Wij bieden scholing, begeleiding en een professioneel en enthousiast team van collega’s. We vragen van jou dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb en dat je het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken en dat je tijd inruimt voor het beantwoorden van vragen en bezoeken van medezeggenschapsorganen.

Werkgebied

Het werkgebied omvat de regio Utrecht.

Omvang vacature

Het gaat om een functie van 8 uur per week voor de duur van het schooljaar met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Donderdag is je werkdag voor de AOb. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Interesse? Reageer!

Stuur je brief met motivatie en cv naar rayon.noordwest@aob.nl t.a.v. AOb-rayonbestuurder Marg Cornelissen. Wil je meer weten? Bel Marg via: 06-21 86 10 35