Sectorconsulenten po en mbo regio Noord-Nederland

Ben jij een onderwijsmens, kun je goed luisteren en heb je een scherpe blik? Word dan sectorconsulent bij de AOb. In deze functie bezoek je de scholen in jouw regio, stel je je open en nieuwsgierig op en kom je er achter wat collega’s bezighoudt. We zoeken een sectorconsulent primair onderwijs voor de provincie Friesland en een sectorconsulent mbo voor de regio Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe).

Op de ene instelling bouw je aan de relatie met de bond, op de andere zorg je er juist voor dat de band goed blijft. Ook werk je mee aan landelijke en regionale campagnes. Als sectorconsulent combineer je werken in het onderwijs met werken voor de AOb.

Wat wij vragen van een sectorconsulent

  • Je kunt goed luisteren en het doel van de vakbond overbrengen
  • Je werkt in de betreffende sector: bij deze vacatures is dat de sector mbo of de sector primair-of speciaal onderwijs
  • Bent flexibel en hebt oog voor de leden van onze vakbond
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs
  • Je geeft voorlichting en hebt basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele zaken.

Wij bieden

Wij bieden scholing, begeleiding en een professioneel, enthousiast team van collega’s.

Werkgebied

Het werkgebied voor de sectorconsulent mbo is Groningen, Friesland en Drenthe. De sectorconsulent primair onderwijs gaat aan de slag in de provincie Friesland. Je werkt nauw samen met collega-consulenten uit jouw rayon.

Omvang vacature en informatie

Het gaat om een functie van 8 uur per week voor de duur van het schooljaar met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Onze inzet is om een verbinding aan te gaan voor meerdere jaren. Donderdag is in principe je werkdag voor de AOb. In overleg kan dat ook op andere momenten zijn. Het instellingsbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Interesse? Reageer!

Stuur je brief met motivatie en curriculum vitae (cv) naar rayon.noord@aob.nl
Wil je meer informatie over de vacature voor sectorconsulent mbo? Bel dan AOb-rayonbestuurder Janneke Dijk via: 06-46 28 29 33. Rayonbestuurder Eugenie Stolk kun je bellen voor meer informatie over de vacature voor sectorconsulent primair onderwijs via: 06-22 24 28 03.

De AOb is met ruim 80 duizend leden de grootste vakbond in het onderwijs van basisschool tot en met universiteit, voor al het onderwijspersoneel.