Sectorconsulenten gezocht voor po, vo en mbo

Als sectorconsulent bezoek je veel scholen bij jou in de buurt. Je maakt duidelijk wat de AOb wil bereiken. Je luistert goed en je ziet hoe het er daar aan toe gaat. Dat verruimt je blik. Je ontdekt wat onze collega’s bezighoudt zodat de Algemene Onderwijsbond daarmee aan de slag kan.
Sectorconsulenten combineren een baan in het onderwijs met werk voor de AOb. Op de ene school bouw je aan de relatie met de bond, op de andere versterk je deze band. En je werkt mee aan landelijke en regionale campagnes.

Als sectorconsulent

 • kun je overtuigen, binden en bouwen
 • kun je de AOb enthousiast promoten
 • ben je flexibel en klantvriendelijk
 • kun je zelfstandig werken
 • ben je een netwerker
 • geef je voorlichtingen
 • heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen en medezeggenschap

Functie-eisen

 • je bent lid van de AOb en werkzaam in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs of in het middelbaar beroepsonderwijs
 • je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • je werkt soms op onregelmatige tijden
 • je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb
 • je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat biedt de AOb?

Scholing, begeleiding en een professioneel, enthousiast team van collega’s. Kennis van de laatste ontwikkelingen in jouw sector en de kans om hier zelf echt iets aan bij te dragen. Het gaat om een functie van 8 uur per week voor primair en voortgezet onderwijs en 4 uur per week voor het middelbaar beroepsonderwijs, voor de duur van het schooljaar 20/21 met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk.

Vacature in het primair onderwijs

In het primair onderwijs zoeken we één sectorconsulent voor de provincie Utrecht of Noord-Holland (regio Amsterdam 8 uur). Heb je interesse?
Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart as. naar AOb-rayonbestuurder Marg Cornelissen via: rayon.noordwest@aob.nl Meer informatie? Bel Marg via: 06-21861035.

Vacature in het voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs zoeken we één sectorconsulent voor de provincies Utrecht en/of Noord-Holland (8 uur). Heb je interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart as. naar AOb-rayonbestuurder Marg Cornelissen via: rayon.noordwest@aob.nl Meer informatie? Bel Marg via: 06-21861035.

Vacatures in het middelbaar beroepsonderwijs

In het middelbaar beroepsonderwijs zoeken we in totaal drie sectorconsulenten voor 4 uur per week. We zoeken een consulent voor de provincie Noord-Holland en één iemand voor de provincie Utrecht. Heb je interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart as. naar AOb-rayonbestuurder Marg Cornelissen via: rayon.noordwest@aob.nl Meer informatie? Bel Marg via: 06-21861035.

De derde vacature is voor een sectorconsulent mbo in de provincie Zuid-Holland (regio Rotterdam). Heb je interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart as. naar AOb-rayonbestuurder Jan Menger via: rayon.zuidwest@aob.nl
Meer informatie? Bel Jan via: 06-15966953.