Sectorconsulenten gezocht in po, vo en hbo in Oost-Nederland

De AOb is op zoek naar sectorconsulenten in verschillende onderwijssectoren: het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het hoger beroepsonderwijs. Het werkgebied is Oost-Nederland en in deze functie bezoek je veel scholen en werk je mee aan landelijke en regionale campagnes.

Kun je goed luisteren en heb je een scherpe blik? Dan is de functie sectorconsulent misschien iets voor jou. Je treedt op als vertegenwoordiger van de Algemene Onderwijsbond en bezoekt veel scholen en stelt je open en nieuwsgierig op. Zo weet je snel wat de mede-collega’s bezighoudt. Op de ene school/instelling bouw je aan de relatie met de AOb, op de andere school/instelling zorg je er juist voor dat de band goed blijft. Ook werk je mee aan landelijke en regionale campagnes. Je werkt hierbij nauw samen met collega-consulenten uit jouw rayon.

Als AOb-sectorconsulent:

  • combineer je werken in het onderwijs met werken voor de AOb
  • kun je overtuigen
  • ben je flexibel en klantvriendelijk
  • kun je zelfstandig werken
  • geef je voorlichting
  • heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen.

Wij bieden scholing, begeleiding en een professioneel, enthousiast team van collega’s. We vragen van jou dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb; dat je het niet erg vindt om soms op onregelmatige tijden te werken en dat je tijd inruimt voor het beantwoorden van vragen en het bezoeken van medezeggenschapsraden.

Werkgebied en omvang vacature

We zoeken drie sectorconsulenten in Oost-Nederland.
Primair onderwijs met het werkgebied in de Betuwe en omgeving (8 uur per week)
Voortgezet onderwijs in de omgeving Achterhoek en Nijmegen (8 uur per week)
Hoger beroepsonderwijs met werkgebied Overijssel (4 uur per week)

Informatie over de vacatures

Het gaat om een functie voor de duur van het schooljaar met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Donderdag is je werkdag voor de AOb. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk.

Interesse voor de vacature?

Stuur je brief met motivatie en cv naar rayon.oost@aob.nl
Bel voor meer informatie AOb-rayonbestuurder Philippe Abbing 06 -107 282 65.

De Algemene Onderwijsbond is met circa 80 duizend leden de grootste vakbond in het onderwijs van basisschool tot en met universiteit, voor al het onderwijspersoneel.