Sectorconsulent medezeggenschap po, regio Oost-Nederland

Doe mee!

Je kunt goed luisteren en je hebt een scherpe blik. Je hebt contact met medezeggenschapsraden in de regio. Op de ene school bouw je aan de relatie met de AOb, op de andere school versterk je deze band. Ook werk je mee aan landelijke en regionale campagnes. En… je bent nieuwsgierig!

Als sectorconsulent medezeggenschap combineer je werken in het onderwijs met werken voor de AOb.

Als sectorconsulent medezeggenschap kun je overtuigen, binden en bouwen; kun je de AOb enthousiast promoten; ben je flexibel en klantvriendelijk; kun je zelfstandig werken; geef je voorlichting en heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen en verdiepende kennis medezeggenschap (of ben je bereid om dat te ontwikkelen).

Functie-eisen

• Je bent lid van de AOb en bent werkzaam in het primair onderwijs
• Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
• Je werkt soms op onregelmatige tijden
• Je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb
• Je wordt ingezet in de regio Oost-Nederland, een gedeelte van de werkzaamheden vinden plaats op het AOb-rayonkantoor in Deventer
• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat biedt de AOb?

Wij bieden scholing, begeleiding en een professioneel, enthousiast team van collega’s.

Omvang vacature en informatie

Het gaat om een functie van 8 uur per week voor de duur van het schooljaar met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk. Ingangsdatum z.s.m.

Brief en CV

Stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk 14 november 2022 naar rayon Oost. Meer informatie: rayonbestuurder Philippe Abbing, bereikbaar via pabbing@aob.nl of 06-10728265.

De Algemene Onderwijsbond is met circa 80.000 leden de grootste vakbond in het onderwijs van basisschool tot en met universiteit, voor al het onderwijspersoneel