Lid dagelijks bestuur AOb

In verband met het niet verkiesbaar stellen van Eugenie Stolk, lid van het dagelijks bestuur van de AOb, ontstaat de vacature van bezoldigd bestuurder Hoofdbestuur, voor de termijn van 1 augustus 2021 tot 1 augustus 2025.

Het bestuur roept kandidaten met een grote kennis van en affiniteit met het primair onderwijs nadrukkelijk op te solliciteren. Voor deze gekozen functie is een profielbeschrijving met alle details beschikbaar.

Stel je verkiesbaar!

Reageren kan tot 15 april 2021. De namen van de kandidaten worden vanaf 25 mei gepubliceerd op de website van de AOb. De verkiezing vindt plaats in de Algemene Vergadering op 18 juni 2021. Stel je kandidaat en mail naar: verkiezingen@aob.nl en voeg je motivatie en cv toe. Na kandidaatstelling volgt een gesprek met de toetsingscommissie vanuit de Algemene Vergadering.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Bel dan met AOb-bestuurder voortgezet onderwijs en plaatsvervangend algemeen secretaris Henrik de Moel via: 06-24582184. Een mail sturen kan ook met vragen of om een verzoek om contact via: bestuur@aob.nl