Gezocht! Sectorconsulenten po, vo, mbo en hbo

Als sectorconsulent heb je veel contact met leden en scholen/instellingen bij jou in de buurt. Je maakt duidelijk wat de AOb wil bereiken. Je luistert goed en je ziet hoe het er daar aan toe gaat. Dat verruimt je blik. Je ontdekt wat onze collega’s bezighoudt zodat de Algemene Onderwijsbond daarmee aan de slag kan.

Sectorconsulenten combineren een baan in het onderwijs met werk voor de AOb. Op de ene school bouw je aan de relatie met de bond, op de andere versterk je deze band. En je werkt mee aan landelijke en regionale campagnes.

Als sectorconsulent:

 • kun je overtuigen, binden en bouwen
 • kun je de AOb enthousiast promoten
 • ben je flexibel en klantvriendelijk
 • kun je zelfstandig werken
 • ben je een netwerker
 • geef je voorlichtingen
 • heb je basiskennis van onderwijsinhoudelijke en rechtspositionele begrippen en medezeggenschap

Functie-eisen

 • je bent lid van de AOb en werkzaam in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs of in het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger beroepsonderwijs
 • je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • je werkt soms op onregelmatige tijden
 • je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs en bij de AOb
 • je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat biedt de AOb?

Scholing, begeleiding en een professioneel, enthousiast team van collega’s. Kennis van de laatste ontwikkelingen in jouw sector en de kans om hier zelf echt iets aan bij te dragen. Het gaat om een functie van 8 uur per week voor primair en voortgezet onderwijs en 4 uur per week voor het middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs, voor de duur van het schooljaar 2021-2022 met de mogelijkheid op verlenging van telkens een jaar. Het schoolbestuur ontvangt een bedrag om je vervanging te betalen. Je betrekkingsomvang en salaris blijven gelijk.

Vacature in het primair onderwijs

In het primair onderwijs zoeken we voor 8 uur per week een sectorconsulent voor de provincie Noord-Brabant. Bij de AOb is dit regio Zuid. Heb je interesse voor deze vacature?
Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart 2021 naar rayon.zuid@aob.nl ter attentie van Aziza Badouri. Wil je meer weten over de functie? Bel dan AOb-rayonbestuurder Perry van Liempt 06-15042652.

Vacatures in het voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs zoeken we voor 8 uur per week een sectorconsulent voor de provincies Zuid-Holland en Zeeland (regio in overleg eventueel kunnen er twee mensen elk 8 uur aan de slag, zodat elke provincie één sectorconsulent heeft).
Interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart 2021 naar rayon.zuidwest@aob.nl ter attentie van Jan Menger. Wil je meer informatie? Bel 030-2989600 of 06-15966953.

Vacature in het middelbaar beroepsonderwijs

In het middelbaar beroepsonderwijs zoeken we voor 4 uur per week een sectorconsulent voor de provincie Noord-Holland. Interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart 2021 naar
rayon.noordwest@aob.nl ter attentie van Petra Vogel. Voor meer informatie bel: 0646205569

Vacatures in het hoger beroepsonderwijs

In het hoger beroepsonderwijs zoeken we voor 4 uur per week een sectorconsulent voor de provincie Noord Brabant – Limburg. Interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 24 maart 2021 naar rayon.zuid@aob.nl ter attentie van Nasera Azzouz. Voor meer informatie bel Nasera Azzouz op haar mobiele nummer: 06-21403225

We zijn in het hoger beroepsonderwijs ook op zoek naar een sectorconsulent voor de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (rayon Oost). Interesse? Mail je brief met motivatie en cv voor 22 maart 2021 naar rayon.oost@aob.nl Bel Arnold van Horssen voor meer informatie op: 06-51428074