De AOb zoekt een persvoorlichter (1,0 ft: 35 uur per week)

In verband met vertrek van de huidige voorlichter is bij de afdeling Marketing & Communicatie per 1 april 2018 een vacature voor een

Persvoorlichter (1,0 ft: 35 uur per week)

Wat ga je doen
Je beantwoordt verzoeken van de media om informatie en benadert zelf actief journalisten met als doel politiek, pers en publiek te enthousiasmeren voor de standpunten van de AOb. De voorlichter adviseert het bestuur over het voorlichtingsbeleid en begeleidt bestuurders bij externe optredens. Bij acties en campagnes heeft de voorlichter een belangrijke rol bij de organisatie en uitvoering.

Wat vragen wij
Je hebt een afgeronde communicatieve opleiding (school voor journalistiek, hbo of universitaire communicatie-studie) en minimaal vijf jaar ervaring in de mediasector op het gebied van journalistiek of externe communicatie. Je beheerst het Nederlands uitstekend, je hebt een brede algemene ontwikkeling en kennis van of aantoonbare affiniteit met onderwijs en vakbeweging. Tenslotte zijn initiatief en creativiteit belangrijke competenties.

Wat bieden wij
Een dienstverband voor één jaar, met aansluitend kans op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in salarisklasse VIII, met een minimum van € 3.475,– en een maximum van € 4.796,– bruto per maand. Wij bieden goede secundaire arbeids-voorwaarden zodat prive en werk goed te combineren zijn, zoals twee weken kraamverlof voor vaders, glijdende werktijden, deels betaald ouderschapsverlof, 15 atv dagen en 196 vakantie-uren per jaar. De pensioenpremie komt voor 75% voor rekening van de AOb.

Informatie
Indien je nadere informatie wenst over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Robert Sikkes, hoofd marketing & communicatie, tel 030 – 2989217. Email: rsikkes@aob.nl Informatie over de sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden is verkrijgbaar bij Ineke Kingma, personeelsadviseur, telefoon 030 – 2989115.

Interesse in de vacature persvoorlichter
Indien je de gevraagde ervaring hebt en ook aan de overige functie eisen voldoet, ontvangen we graag je sollicitatiebrief met cv, vóór 22 februari via onze sollicitatiepagina ter attentie van Ineke Kingma.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Conform de sollicitatiecode worden interne sollicitaties met voorrang behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.