Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.
Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.

Beeld: Typetank

Ondersteuners, denk mee over je functieomschrijving

De AOb neemt samen met de andere onderwijsbonden en de werkgeversorganisatie PO-raad de functiebeschrijvingen van ondersteuners in het primair onderwijs onder de loep. Wij hebben daarbij jouw hulp nodig.

Past jouw huidige functiebeschrijving nog bij alle taken en verantwoordelijkheden? Kom naar één van de vijf bijeenkomsten in mei in Utrecht en laat het ons weten. Tijdens die bijeenkomsten gaan we de functiebeschrijvingen bespreken.

Werk jij als conciërge, onderhoudsmedewerker, intern begeleider, stafmedewerker, adviseur, secretaresse, administratief medewerker, pedagogisch medewerker of leraarondersteuner in het primair onderwijs? Geef je dan op via de website van de PO-raad.

Eerder dit jaar hebben de bonden en de PO-raad gesproken met directeuren, adjuncten, onderwijsassistenten en orthopedagogen en psychologen. De uitkomsten van de bijeenkomsten nemen de organisaties mee naar de cao-onderhandelingen.

Meer nieuws

Machtsmisbruik in een kleine wereld

Onacceptabel gedrag op de werkvloer? De normen veranderen, maar nog niet snel genoeg, vindt universiteitshoogleraar Naomi Ellemers. Ze is voorzitter van de KNAW-commissie die gaat... LEES VERDER

Abuses of power in a small world

Unacceptable behaviour in the workplace? Norms are changing, but not yet quickly enough according to university professor Naomi Ellemers. She chairs the Royal Netherlands Academy... LEES VERDER

Pensioenpremie ABP stijgt in 2021

Het ABP, het pensioenfonds waar onderwijspersoneel bij aangesloten is, verhoogt de pensioenpremie volgend jaar. De premie stijgt van 24,9 naar 25,9 procent. Wie een ABP... LEES VERDER