Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.
Wij hebben jou nodig! We onderzoeken de functieomschrijvingen van ondersteuners. Zijn die nog actueel? Kom naar één van de bijeenkomsten.

Beeld: Typetank

Ondersteuners, denk mee over je functieomschrijving

De AOb neemt samen met de andere onderwijsbonden en de werkgeversorganisatie PO-raad de functiebeschrijvingen van ondersteuners in het primair onderwijs onder de loep. Wij hebben daarbij jouw hulp nodig.

Past jouw huidige functiebeschrijving nog bij alle taken en verantwoordelijkheden? Kom naar één van de vijf bijeenkomsten in mei in Utrecht en laat het ons weten. Tijdens die bijeenkomsten gaan we de functiebeschrijvingen bespreken.

Werk jij als conciërge, onderhoudsmedewerker, intern begeleider, stafmedewerker, adviseur, secretaresse, administratief medewerker, pedagogisch medewerker of leraarondersteuner in het primair onderwijs? Geef je dan op via de website van de PO-raad.

Eerder dit jaar hebben de bonden en de PO-raad gesproken met directeuren, adjuncten, onderwijsassistenten en orthopedagogen en psychologen. De uitkomsten van de bijeenkomsten nemen de organisaties mee naar de cao-onderhandelingen.

Meer nieuws

Ziek: nog steeds of opnieuw?

Een zieke werknemer krijgt meestal twee jaar ontslagbescherming. Hoe moet die periode worden berekend, als de medewerker na een korte tijd op school weer ziek... LEES VERDER

Flexdocenten zijn het beu

Terwijl universiteiten meer vaste aanstellingen beloven, staan vacaturessites bol van de tijdelijke snipperbanen met hoge eisen, maar zonder baanzekerheid. Flexdocenten pikken het niet langer. LEES VERDER