Het 0900-telefoonnummer van de AOb is niet bereikbaar. Stel je vraag digitaal.
Het 0900-telefoonnummer van de AOb is niet bereikbaar. Stel je vraag digitaal.

Beeld: Typetank

Prangende vraag? Zo bereik je de AOb

Vanwege de corona-maatregelen zijn onze medewerkers van het Informatie en Advies Centrum (IAC) en de juridische afdeling van de AOb telefonisch niet bereikbaar via het 0900-nummer. We willen je graag helpen en vragen daarom om je vragen zoveel mogelijk digitaal te stellen.

Administratieve wijzigingen, zoals een adreswijziging, een nieuwe school of een wijziging van het bankrekeningnummer, kun je zelf via de persoonlijke omgeving MijnAOb aan ons doorgeven. Heb je je nog niet geregistreerd? Maak dan eerst een account aan via deze link.

Wil je een vraag stellen over werk of inkomen? Doe dat dan via ons mailadres: info@aob.nl Vermeld je naam, adresgegevens en het AOb-lidmaatschapsnummer. Over de corona-crisis hebben we een lijst met veelgestelde vragen gemaakt op onze website die elke dag wordt aangevuld. De vragen vind je hier. 

Terugbellen

Wil je teruggebeld worden door één van onze medewerkers? Dat kan, we helpen je graag verder. Stuur een mail naar info@aob.nl en vermeld in het onderwerp dat het om een ‘terugbelverzoek’ gaat. Geef ook je naam, adresgegevens, telefoonnummer, AOb-lidmaatschapsnummer en een korte beschrijving van je vraag door. We proberen je binnen 24 uur terug te bellen, maar vragen om begrip als het iets langer duurt. Als we je terugbellen, gebeurt dat meestal vanaf een privé-nummer zonder nummervermelding op het scherm.

Spoed

Voor leden met een juridisch dossier en voor spoedgevallen (bijvoorbeeld ontslag op staande voet, onderzoek door politie/justitie, disciplinaire maatregelen of een schorsing met onmiddellijke ingang) is de juridische dienst telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur. Je kunt onze juridische medewerkers bereiken via: 06 – 46 16 45 03.

Meer nieuws