Online: Bestuursscholing AOb dag 3

Locatie Online
Datum 06 maart 2021

Je bent (kader)lid van de AOb en wilt graag meer invloed uitoefenen op het beleid van de AOb en opkomen voor het personeel in het onderwijs. Daartoe kun je je in de toekomst kandidaat stellen voor 1 van de bestuursfuncties in de vereniging bijvoorbeeld als lid van een sectorbestuur AOb in je eigen sector, of als lid van een groepsbestuur, of als lid van het hoofdbestuur.


De AOb wil je graag ondersteunen bij deze stap! Dat doen we met een korte cursus. Deze cursus biedt een introductie op de verenigingsstructuur, een inzicht in wat de verschillende functies inhouden en hoe je je kandidaat stelt. Daarnaast trainen we vaardigheden die je helpen bij je kandidaatstelling en je persoonlijke ontwikkeling als (kandidaat) bestuurder.


De cursus bestaat uit 3 zaterdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur, waarvan we verwachten dat je in ieder geval dag 1 volgt en minimaal 1 van de andere 2 zaterdagen. De cursus is online en we zorgen voor voldoende pauzes.


 

De cursus is toegankelijk voor alle (kader)leden die zich in het voorjaar 2021 verkiesbaar hebben gesteld of voor hen die dat overwegen in de toekomst. Opgeven Wil je mee doen, geef je dan op via www.aob.nl/kaderscholing. Vermeld daarbij: jouw lidnummer, voornaam, naam, eventuele huidige bondskaderfunctie en mailadres.


Heb je nog inhoudelijke vragen over dit cursusaanbod, neem dan contact op met Brigit Linssen, coördinator verenigingsscholing, via bondskaderscholing@aob.nl.


We zien graag jullie aanmeldingen tegemoet!

 • Programma

  Zaterdag 6 maart 2021 Cursusdag 3 • Schrijven van korte teksten • Beïnvloeden: argumenteren en debatteren


  10.00 – 13.00 uur

 • Details
  Plaatsen 30
  Nog beschikbaar 4
  Contact B. Linssen bondskaderscholing@aob.nl