Nog geen vast contract? Volg onze webinars.

Kan jij het je nog herinneren, je eerste baan bij een universiteit? Uiteraard op een tijdelijk contract. Vol goede moed ga je lekker aan de slag. Dat vaste contract, dat komt wel. Inmiddels zit je al op je zoveelste tijdelijke contract bij de zoveelste universiteit. Opnieuw uitkijkende op een vast contract, of in elk geval dat hoop je.

Tijdelijk contract? Schrijf je nu in!

Dat jij niet de enige bent, dat heb je vast al begrepen. Daar vallen wij ook over. Daarom onderhandelen wij namens jou opnieuw met je werkgever. Samen met jou gaan wij voor zekerheid. Het aanbieden van een vast contract moet geen uitzondering zijn maar een gewoonte.

Wat kun jij doen?

Weet wat je rechten zijn. Neem deel aan onderstaande webinars. Zo ben jij niet alleen goed geïnformeerd, maar ontvang je ook handige tips hoe jij jezelf onmisbaar kan maken.

Wat gaat dat kosten?

Niks! Deze webinars zijn gratis voor onze leden maar ook voor (nog) niet- leden. Zo stap jij, met onze hulp, straks vol vertrouwen op je (nieuwe) werkgever af en krijg jij dat vaste contract. Lukt dat niet? Heb je een ander probleem? Of wil je ons steunen in de strijd om jouw arbeidsvoorwaarden te verbeteren? Word dan zo snel mogelijk lid! Bekijk hier alle voordelen. Ben je al lid, laat ons weten waar je tegenaan loopt, dan denken wij met je mee.

 

AGENDA:

 

Hoe werkt jouw Cao Nederlandse Universiteiten (NU) (Engels gesproken)

Wat zijn de belangrijkste regelingen in jouw cao? Wanneer heb je recht op verlenging van je contract en wanneer moet het een vast contract worden? Welke regelingen zijn op jou van toepassing en hoe werken deze regelingen nu eigenlijk? Leer je cao kennen, zodat je beter beslagen ten ijs komt in het gesprek met je leidinggevende.

Docent: Donald Pechler (Sectorbestuurder AOb)

5 oktober 2022 van 19.00 tot 20.30 
Inschrijven*
Alles wat je moet weten als je in dienst treedt (Engels gesproken)

Of je nu net begint of van baan wisselt. Weet jij het antwoord op de volgende vragen?

Wat moet er minimaal in je contract staan? Klopt je functie wel en wat hoor jij te verdienen? Bij wie kun je aankloppen als je tegen problemen aanloopt? Nee, schrijf je dan snel in.

Docent: Ahmed Charifi (Rayonbestuurder AOb)

19 oktober 2022 van 19.00 tot 20.30 
Inschrijven*

Hoe geef jij nog beter les (Nederlands gesproken)

Maak jezelf onmisbaar. Leer interactief presenteren met hulp van theatertechnieken. Pak de aandacht van de studenten en houd deze moeiteloos vast. Leer het podium te pakken, je publiek te prikkelen en zet jezelf stevig en met overtuiging neer. Voortaan presenteer jij met impact en lef.

Docent: Maike Pollaert

26 oktober 2022 van 19.00 tot 20.30 
Inschrijven*
* Bij het inschrijven voor de webinar geef je toestemming voor het ontvangen van enkele op jouw inschrijving afgestemde e-mails.