Webinar voor starters en studenten in PO Noord – 26 mei 2021

Locatie Online
Datum 26 mei 2021

Heb je behoefte aan nieuwe ideeën om je lessen te verrijken? Geef je dan op voor deze inspirerende online bijeenkomst speciaal voor starters in het primair onderwijs en 3e of 4e-jaars studenten van de Pabo.

Sander Gordijn is leerkracht en inspirator. In deze online bijeenkomst neemt hij jullie mee in de wereld van bewegend leren en spelen voor groep 1 t/m 3. Aan de hand van praktische voorbeelden laat Sander zien hoe jij dit kunt integreren in je lessen. Sander is gek op technologie en werkt het liefst elke dag met tablets, computers, robots en digiborden in zijn klas. De nieuwste mogelijkheden en snufjes komen voorbij. Ook bespreekt hij het nut van ICT.

Wanneer heeft ICT een meerwaarde in de kleuterklas? Kan het de leerkracht helpen om beter onderwijs te geven? Meester Sander weet zeker van wel en legt zijn visie op ICT-gebruik haarfijn uit.

Tevens zal een vakbondsconsulent van de AOb een aantal belangrijke punten over je rechtspositie uit de cao PO bespreken.


Let op: aanmelden uiterlijk tot en met 25 mei 2021. I.v.m. de organisatie is het niet mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven.
Na inschrijving ontvang je kort voor aanvang een link naar de Webinar.