Postactieven Noord – Virtuele rondleiding 31 mei 2021

Locatie Online
Datum 31 mei 2021

Er is een grotere belangstelling voor de rondleiding door het museum dan waar wij van te voren op gerekend hadden waardoor de bijeenkomst al snel vol was. We hebben nu een tweede rondleiding toegevoegd van 12.30 tot 14.00 uur, eveneens op 31 mei.


U kunt zich via deze link aanmelden voor deze extra rondleiding door het Kröller Müller museum.
Een unieke kans voor onze als postactieve leden van Rayon Noord om de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum vanuit uw luie stoelen en in alle stilte te bezoeken.
Een workshopleider van Kleinkunstig en het Kröller-Müller Museum leidt u rond. U bekijkt de beelden en hoort nieuwe verhalen over de beelden. Deze interactieve rondleiding voert langs de spraakmakende beelden van o.a. Auguste Rodin, Jean Dubuffet, Joep van Lieshout en Barbara Hepworth.

Deze rondleiding kunt u volgen via uw computer of laptop. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een link (Zoom) voor uw virtuele rondleiding.
Aanmelden kan tot en met uiterlijk 27 mei!! In verband met de organisatie is aanmelden daarna niet meer mogelijk. U kunt de virtuele rondleiding samen met uw partner of iemand anders bekijken, aanmelden is maar één keer nodig.

Het Kröller-Müller Museum is een van de meest geroemde moderne musea van Nederland. Het omvat onder andere de op een na grootste collectie van Vincent van Gogh en is gelegen in het Nationaal Park de Hoge Veluwe te Otterlo.
Het museum geniet daarnaast internationale bekendheid wegens de prachtige en indrukwekkende beeldentuin. Met ruim 160 sculpturen van kunstenaars als Aristide Maillol, Jean Dubuffet, Marta Pan, Joep van Lieshout en Pierre Huyghe, mag het zich met recht een van de grootste van Europa noemen.