Najaarsbijeenkomst Postactieven Drenthe

Locatie Stadszaal The Ballroom MEPPEL
Datum 11 oktober 2022
Uiterlijke inschrijfdatum 06 oktober 2022

Wij zijn te gast in de Stadszaal The Ballroom, Kleine Oever 16, 7941 BK Meppel, voorheen Danszaal Van der Stroet, tegenover het Drukkerijmuseum.

Tussen 10.00 - 10.30 uur ontvangen we onze gasten en verwelkomen wij jullie met koffie/thee en gebak.
Van 10.30 tot 11.00 uur worden we bijgepraat door onze dagvoorzitter Chris Dees en zijn er enkele mededelingen vanuit de AOb.
Van 11.00 tot 12.00 uur krijgt Elisabeth Smelik van het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds het woord over de geschiedenis en het ontstaan van de hulphonden. Daarnaast vertelt zij wat zij persoonlijk meemaakt heeft met haar blindengeleidehond. Samen verleggen zij grenzen, de professioneel getrainde hulphond met haar bazin.
Van 12.00 tot 13.00 uur nuttigen we de lunch in deze Stadszaal.
Om 13.00 uur zal de groep gesplitst worden in tweeën, de ene groep verruilt onze Stadszaal voor een bezoek aan het Drukkerijmuseum. De andere groep blijft in de Stadszaal voor een interessante lezing met lichtbeelden over de historie van Meppel door de Historische Vereniging Oud Meppel.
Om 14.30 uur wordt er van groep gewisseld.
Om 16.00 uur sluiten we gezamenlijk deze dag af in de Stadszaal met koffie/thee.

Voor AOb-leden is deze dag gratis. De kosten voor partner of introducee (indien geen lid) zijn €20. Deze kosten kunnen voldaan worden via een factuur. Via iDeal betalen kan helaas op dit moment niet.

Door het bezoek aan het Drukkerijmuseum, incl. het creëren van zitplaatsen aldaar, kunnen we helaas niet meer dan totaal 55 deelnemers meenemen. Zodra het maximum aantal is bereikt, kunt u zich niet meer op deze manier aanmelden. Er zal wel een wachtlijst worden aangemaakt en indien u dit wenst, kunt u hiervoor bellen of mailen naar het rayonkantoor Noord via 030 – 298 9400 of rayon.noord@aob.nl.