Internationale online cursus: Organizing 4 Power 24 september-13 oktober 2020

Locatie Online via Zoom en Teams
Datum 24 september 2020

Samen staan we sterk en kunnen we veranderingen afdwingen. Dit gaat niet vanzelf en ook niet van de één op de andere dag. De AOb zet in op organizing van onderop. Onderwijspersoneel kan zich organiseren op school-, bestuur- of lokaal niveau. Door tot in de haarvaten van onze sector georganiseerd te zijn kunnen wij daadwerkelijk een vuist vormen voor ons vak.


Wil jij hier meer van weten? Doe mee aan de internationale cursus Organizing 4 Power en krijg handvatten om samen met de vakbond te streven naar goed onderwijs voor elk kind!


Organizing 4 Power wordt gegeven door Jane McAlevey. Succesvol auteur en succesvol vakbondsactiviste. De cursus is gebaseerd op haar boeken ‘No Shortcuts: Organizing for Power in the Gilded Age’ ‘A Collective Bargain: Unions, Organizing, and the Fight for Democracy


 Inschrijven als groep of individueel


Je moet je als groep van minimaal 4 personen inschrijven.
Dat kunnen collega's van een school of instelling zijn, of collega's binnen een compleet bestuur, hogeschool of universiteit. Misschien ken je collega's in het onderwijs bij jouw in de buurt die interesse hebben?  Verzamel collega's om je heen en schrijf je in.

Bij de inschrijving hebben wij extra gegevens van je nodig. De gegevens kun je invoeren via de blauwe knop achter je e-mailadres.

 


Mocht je niemand kunnen vinden dan schrijf je je hier bij de AOb individueel in, dan zorgen wij ervoor dat je je aan kunt sluiten bij een groep uit je sector bij je in de buurt.


 


Je moet je op twee plekken inschrijven.  Bij de internationale cursus, via deze link en hier bij de AOb. We willen iedereen die meedoet vanuit de AOb met elkaar in contact brengen en we brengen een AOb-specifieke verdieping in de cursus aan.


  • Programma

  Cursusdata: 24, 29 september en 1, 6, 8 & 13 oktober, 18:00-20:00 uur


  Plaats: online via Zoom en Teams


  Groepsgrootte: minimaal 4 (we maken ook groepen voor individuele geïnteresseerden, dus je kunt je via de AOb individueel inschrijven)


  Deadline inschrijven: 21 september


  Let op je moet je tweemaal inschrijven!


  De internationale inschrijving is gesloten. Hiervoor kun je je opgeven via secretariaat@aob.nl.
  Inschrijving AOb via de inschrijfknop. Je kunt je collega's in een keer inschrijven.

 • Details
  Plaatsen 199
  Nog beschikbaar 173
  Contact AOb secretariaat secretariaat@aob.nl