Het VSO naar het VO: op volle kracht vooruit!

Locatie AOb Hoofdkantoor UTRECHT
Datum 19 januari 2023
Uiterlijke inschrijfdatum 18 januari 2023

Via dit netwerk kunnen we zowel binnen het PO als het VO onze stem laten horen. Daarnaast wordt het AOb-Netwerk VSO-GVO dé plek waar we van gedachten kunnen wisselen, elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken.

 • Programma

  Regeerakkoord
  In het regeerakkoord staat dat het GVO zo snel mogelijk wordt ondergebracht in het VO. Vanwege o.a. de verschillende uitstroomprofielen, examinering, bevoegdheden en urennorm is dit iets waar we goed met onze collega's over willen spreken. Zo kunnen we samen zorgen dat de uitspraken in het regeerakkoord uitgevoerd gaan worden.

  Gesprekken
  Deze gesprekken moeten natuurlijk op de werkvloer plaatsvinden. Daarvoor ontwikkelen we graag, samen met jullie, goede gespreksvragen waarmee we knelpunten kunnen inventariseren voor de overgang naar VO. En vragen we onze collega's ook graag naar oplossingen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we hier graag met jou mee aan de slag.

  Kom samen met je collega's
  Dus: ben je werkzaam op een VSO-school? En wil je meepraten over goede manieren om het GVO onder te brengen bij het VO? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Neem je collega('s) mee en kom gezellig samen! Ook niet AOb-leden zijn van harte welkom!

  De bijeenkomst is van 17.30 tot 21.00 uur. Er wordt gezorgd voor een warme maaltijd en een borrel om na te praten.
  Graag tot 19 januari!

 • Details
  Adres St.-Jacobsstraat 22, 3511 BS UTRECHT
  Plaatsen 100
  Nog beschikbaar 86
  Contact mmdaghri@aob.nl centraalsecretariaat@aob.nl
  Doelgroep Allen