De leesclub

Locatie AOb Hoofdkantoor UTRECHT
Datum 12 april 2023
Uiterlijke inschrijfdatum 11 april 2023

Bijvoorbeeld door te bespreken de relatie met de onderwijspraktijk is, wat de de relevantie van het boek is, wat vinden we van de schrijfstijl, wat is er boeiend aan dit boek, verdere literatuurtips uitwisselen etc.


Meld je dan aan bij de AOb leesclub! We willen elke twee maanden bij elkaar komen in ons AOb onderwijs café in Utrecht. De data dit schooljaar zijn woensdag 12 april en woensdag 28 juni van 19.00 - 21.00 uur.


Voor 12 april hebben wij het boek 'Flip the system' van onze dagelijks bestuurder voortgezet onderwijs Jelmer Evers & Rene Kneyber op de agenda gezet. In dit boek pleiten leraren en onderwijsexperts van over de hele wereld voor een meer humane, democratische benadering van het onderwijs. Deze aanpak wordt 'flip the system' genoemd.


Voorafgaand aan de bijeenkomst moet je onderdelen uit dit boek gelezen hebben. Nadat je je hebt opgegeven krijg je hier meer informatie over.


Aan het einde van de 1e bijeenkomst bespreken we met elkaar hoe we verder willen en wat het te lezen boek zal zijn voor 28 juni 2023.

 • Programma

  Start: 19.00 uur
  Afsluiting: 21.00 uur

 • Details
  Adres St.-Jacobsstraat 22, 3511 BS UTRECHT
  Plaatsen 20
  Nog beschikbaar 16
  Contact het Secretariaat Bondskaderscholing bondskaderscholing@aob.nl
  Doelgroep Leden AOb