Bijeenkomst Werkverdelingsplan Noord

Locatie Online via Teams
Datum 09 maart 2021

De tijd is weer aangebroken waarin het werkverdelingsplan voor het volgende schooljaar opgesteld moet worden. Sinds twee jaar moet elke basisschool een werkverdelingsplan maken. Hierin staat omschreven hoe er komend schooljaar gewerkt gaat worden op school.


De groepsindeling, de opslagfactor, de inrichting van de zorg, de inzet van de werkdruk verlagende middelen, de inzet van het onderwijsondersteunend personeel, de pauzes, de verdeling van de lesvrije taken. Allemaal zaken die het team met elkaar vastlegt in het werkverdelingsplan.


Maar hoe kom je nou met elkaar tot een goed werkverdelingsplan? Om antwoord te geven op deze vraag en meer, organiseren de sectorconsulenten van AOb Rayon Noord een online bijeenkomst over het werkverdelingsplan.


Je kunt je aannmelden tot en met maandag 8 maart 2021. Op dinsdagochtend 9 maart sturen we je via de mail een link waarmee je kunt inloggen op de vergadering. 


Heb je van tevoren al vragen, mail deze dan naar rayon.noord@aob.nl. Dan nemen we deze vragen mee tijdens de bijeenkomst!