AOb-live: In gesprek met Ron Bormans: Focus op professie (de toekomstvisie voor het hbo)

Locatie AOb Hoofdkantoor UTRECHT
Datum 01 juni 2023
Uiterlijke inschrijfdatum 31 mei 2023

Ron Bormans (voorzitter college van bestuur Hogeschool Rotterdam) zal als voorzitter van de Commissie 'Positionering Hoger Beroepsonderwijs' een toelichting geven op het rapport 'Focus op professie'. In dat rapport schetst de commissie, die in opdracht van de Vereniging Hogescholen het onderzoek deed, een toekomstige richting waarin het hbo-onderwijs zich moet bewegen om relevant te blijven.


Het hbo heeft de taak zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van het werkveld. Daarom laten we ons als AOb graag informeren over toekomstige ontwikkelingen en de gevolgen die dat heeft op de sector. Op die manier kunnen wij als beroepsorganisatie met onze leden een beeld kunnen vormen van wat er op de medewerkers en het onderwijs af gaat komen. Het uiteindelijke doel is de informatie uit deze bijeenkomst te gebruiken als input voor de formulering van een reactie vanuit de medewerkers in het hbo.


Voor de aanwezigen in de zaal zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

 • Programma

  Indien je online wilt deelnemen: graag mailen naar centraalsecretariaat@aob.nl.


  De link voor deelname ontvang je uiterlijk 1 juni 12.00 uur.


  Het rapport 'Focus op professie' van de Commissie 'Positionering Hoger Beroepsonderwijs' dat besproken zal worden, kun je alvast bekijken via de volgende link.

 • Details
  Adres St.-Jacobsstraat 22, 3511 BS UTRECHT
  Plaatsen 100
  Nog beschikbaar 81
  Contact Sectorbestuur HBO centraalsecretariaat@aob.nl
  Doelgroep Allen